6+1 dolog, amit biztosan nem tudtál rólunk

Hacsak nem jársz hozzánk 😉 Ez a bejegyzés ugyanis most nem elsősorban a diákjainknak-, inkább azoknak szól, akik középiskolát keresnek. Kíváncsi vagy a titkainkra? Olvass tovább, és hamarosan mindent megtudhatsz rólunk!

Sztároktatók

Tudtad például, hogy a Paprika TV-ből ismert Bede Róbert is oktatóink csapatát erősíti? A Gourmand Iskolánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy a diákok a legnagyobb szakmai kiválóságoktól tanulhassanak, így egyrészt valóban értékes tudást szereznek, másrészt nagy örömmel járnak be az órákra.

Minden, amire szükségetek lehet

Saját, modern tankonyhánkban a tanároknak és a diákoknak egyaránt öröm sütni-főzni! Ráadásul egy csomó időt megtakarítunk, hiszen nem kell a gyakorlati órákat külön helyszínen eltölteni, és ezért naponta órákat buszozni, villamosozni. A tankonyhában pedig minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre áll.

Esti képzések

Nem csupán nappali, hanem esti képzéseket is indítunk, azok számára, akik napközben dolgoznak vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudnának iskolába járni. Esti képzéseink között gimnázium, érettségire való felkészítés és felnőttoktatás (szakács, cukrász szakma) egyaránt szerepel. A bizonyítványt pedig akár 1 év alatt is megszerezheted, és azonnal munkába is állhatsz.

Nem ma kezdtük

Iskolánk több mint 20 éve működik, ami alatt mi nem pusztán az üzemeltetésre és a fenntartásra figyeltünk, hanem folyamatosan ügyeltünk a fejlesztésre is. Így minden évben vannak olyan újítások, amelyekkel még hatékonyabbá tehetjük a tanulást, és még kellemesebbé varázsolhatjuk a nálunk töltött éveket.

Közösségi élet

Egy iskola mindennapjaihoz szervesen hozzátartozik a szabadidő közös, minőségi eltöltése is. Mi hiszünk a közös programokban, a nagy kirándulásokban, a városnéző túrákban, mert tudjuk, hogy az itt szerzett feledhetetlen élmények megerősítik a kapcsolatokat.

Sport, mozgás, friss levegő

A testmozgás bizonyítottan jó hatással van a koncentrációs képesség kialakulására, az aktív pihenés pedig serkenti a kreativitást és a memóriát. Mindezek tudatában úgy alakítottuk ki iskolánkat, hogy minden épülethez külön udvar, kert, foci- és kosárpálya tartozzon. Így diákjainknak bármikor lehetősége nyílik egy kis mozgásra, hogy utána újult erővel vessék bele magukat a tanulásba!

Versenyek

A tanulmányi versenyeken való részvételt sok szempontból is fontosnak tartjuk. Egyrészt nekünk is nagyon jó érzés, amikor tanulóink remek eredményeket érnek el a megmérettetéseken, másrészt őket is büszkeséggel tölti el, hiszen fontos visszaigazolást nyernek, hogy ügyesek, okosak, tehetségesek és szorgalmasak.tudjuk, hogy az itt szerzett feledhetetlen élmények megerősítik a kapcsolatokat.

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.