Skip to content
Gourmand Középiskola
  • Nappali képzések
    • Nappali gimnázium
    • Szakképzőiskola
    • Technikum
    • Nyelvi előkészítő
    • Belügyi rendészeti fakultáció
    • Érettségi utáni képzéseink
  • Esti képzéseink
    • Esti gimnázium (10 évfolyam után)
    • Esti érettségi (OKJ-s bizonyítvány után)
    • Esti felnőttoktatás (iskolarendszerű)
  • Információk
    • Felvételi tájékoztató
    • Nyílt napok
    • Képzésre jelentkezés
    • Érettségi témakörök 2025.
  • E-Kréta
  • Rólunk
    • Galéria
    • Oktatói testület
    • Alapítvány
    • Dokumentumok
    • Erasmus
    • Határtalanul
    • Facebook
    • Instagram
    • Blog
    • Gyerekprogramok
  • Terembérlés
  • Kapcsolat
  • nov 28 2024
    Gourmand Középiskola

    Étkezési etikett az ünnepek alatt

    Étkezési etikett az ünnepek alatt Az ünnepek közeledtével nemcsak az ajándékok és a finom ételek kerülnek előtérbe, hanem az is,
    Elolvasom!
  • nov 15 2024
    Gourmand Középiskola

    Hogyan készülj a téli ünnepekre?

    Hogyan készülj az ünnepekre? Ha a vendéglátóiparban tanulsz, a téli ünnepek kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezz és
    Elolvasom!
  • nov 07 2024
    Gourmand Középiskola

    Tippek pályaválasztáshoz

    Tippek pályaválasztáshoz Pályaválasztás előtt állsz, és azon gondolkodsz, hogyan építsd fel a karriered a vendéglátóiparban? Ez a cikk segít eligazodni,
    Elolvasom!
  • okt 31 2024
    Gourmand Középiskola

    Vendéglátás a digitális korban

    Vendéglátás a digitális korban A digitális korban a vendégélmény már nem csak arról szól, hogy finom ételeket és jó kiszolgálást
    Elolvasom!
  • okt 24 2024
    Gourmand Középiskola

    Kreatív tálalás

    Tálalj kreatívan! Amikor egy vendég belép egy étterembe vagy kávézóba, nemcsak az ételek ízére, hanem a teljes élményre is kíváncsi.
    Elolvasom!
  • okt 18 2024
    Gourmand Középiskola

    Vendéglátás pszichológiája

    Vendéglátás pszichológiája A vendéglátás világában a vendégek elégedettsége kulcsfontosságú a sikerhez. Egy étterem vagy vendéglátóhely sikeréhez nemcsak az ízletes ételek
    Elolvasom!
  • okt 10 2024
    Gourmand Középiskola

    Borok és ételek

    Borok és ételek Az őszi szezon gazdag ízvilágával és szezonális alapanyagaival ideális lehetőséget kínál a borok és ételek harmonikus párosítására.
    Elolvasom!
  • okt 04 2024
    Gourmand Középiskola

    Felszolgálók etikettje

    Felszolgálók etikettje A vendéglátóipar egyik legfontosabb szereplője a pincér, aki közvetlen kapcsolatot tart a vendégekkel. A pincérek etikettje és viselkedése
    Elolvasom!
  • szept 26 2024
    Gourmand Középiskola

    Őszi ízek a vendéglátásban

    Őszi ízek a vendéglátásban Az ősz a vendéglátóipar számára egy különösen izgalmas időszak, hiszen rengeteg szezonális alapanyag áll rendelkezésre, amelyek
    Elolvasom!
  • szept 20 2024
    Gourmand Középiskola

    Tippek gyakorlati órákhoz

    Tippek gyakorlati órákhoz Az iskolai gyakorlati órák kulcsfontosságúak a vendéglátásban tanulók számára, hiszen ezek adják meg az alapokat és a
    Elolvasom!
  • szept 13 2024
    Gourmand Középiskola

    Az új tanév kihívásai

    Az új tanév kihívásai Szeptember beköszöntével elkezdődik a tanítás, és ezzel együtt diákok ezrei állnak egy új tanév kihívásai elé.
    Elolvasom!
  • szept 05 2024
    Gourmand Középiskola

    Gasztronómiai trendek

    Gasztronómiai trendek Az étkezési szokások és gasztronómiai trendek folyamatosan változnak. Íme, néhány meghatározó gasztro-trend, amivel érdemes képben lennünk: Fenntarthatóság és
    Elolvasom!
  • aug 30 2024
    Gourmand Középiskola

    Tippek iskolakezdéshez

    Tippek iskolakezdéshez Az új tanév kezdete mindig izgalmas és kihívásokkal teli időszak, különösen a Gourmand Középiskolában, ahol a gyakorlati tudás
    Elolvasom!
  • aug 15 2024
    Gourmand Középiskola

    A tálalás művészete

    A tálalás művészete Az új tanév kezdetével érdemes új inspirációkat keresni a desszertek terén, hogy lenyűgözzük vendégeinket és kihasználjuk a
    Elolvasom!
  • aug 08 2024
    Gourmand Középiskola

    Nyár végi programok

    Nyárvégi programok A nyár utolsó napjai gyorsan elrepülnek, és mielőtt elkezdődne az új tanév, érdemes kihasználni minden pillanatot. Az alábbiakban
    Elolvasom!
  • aug 01 2024
    Gourmand Középiskola

    Így használd a digitális eszközöket

    Így használd a digitális eszközöket A digitális eszközök és online források forradalmasították a tanulást, lehetőséget adva a diákoknak, hogy bárhol
    Elolvasom!
  • júl 28 2024
    Gourmand Középiskola

    Energikusan a vendéglátásban

    Energikusan a vendéglátásban A vendéglátóiparban dolgozók számára az egészséges táplálkozás és életmód különösen fontos, hiszen munkájuk gyakran fizikailag megterhelő lehet.
    Elolvasom!
  • júl 19 2024
    Gourmand Középiskola

    5 nyári sport, amit muszáj kipróbálnod

    5 nyári sport, amit muszáj kipróbálnod A nyár a szünidő és a kikapcsolódás időszaka, amikor végre lehetőség nyílik kiszabadulni a
    Elolvasom!
  • 1
  • 2
  • …
  • 14
  • Next →
Minden jog fenntartva © 2025 Gourmand Középiskola
  • Impresszum
  • Adatvédelmi tájékoztató
Honlapunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.ElfogadomAdatvédelmi irányelvek