Nyelvi előkészítő képzés

Manapság az idegennyelv-ismeret alapkövetelmény. Angol, vagy német nyelvtudás birtokában kinyílik előttünk a világ. Könnyebben boldogulunk a gimnáziumi évek alatt is, később pedig nagyobb eséllyel nyerünk felvételt a felsőoktatásba, és gyorsabban is találunk állást. Tehát, nem kérdés: az idegennyelv-ismeret elengedhetetlen. Pontosan ezért indítjuk államilag finanszírozott nyelvi előkészítő képzésünket. A képzés időtartama 1 év. Az angol nyelvi előkészítő évfolyamra, a gimnáziumi és a technikumi felvételi eljárás során lehet jelentkezni.

Miért válaszd a Gourmand Középiskolát?

Szakavatott, elhivatott pedagógusaink, tanáraink elsődleges célja, hogy megismerjék diákjaik egyéni képességeit, kompetenciáit, erősségeit, és ezeket szem előtt tartva, partnerként támogassák őket a tanulásban. Ezt alátámasztja, hogy tanulóink évről évre, rendszeresen vesznek részt rangos tanulmányi versenyeken, és igen kitűnő eredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét. A modern technikai felszereltségnek köszönhetően diákjaink ideális környezetben tanulhatnak, hiszen minden szükséges eszköz helyben a rendelkezésünkre áll.

A Gourmand Iskola gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen van, így a szülőknek sem kell a parkolás miatt aggódniuk. Mindezek mellett, iskolánkat  kimagasló közösségi összetartás jellemzi, amelyet folyamatos programokkal, kirándulásokkal is erősítünk. Nyílt napjaink keretében Téged is szeretettel várunk, ha szívesen betekintenél a hétköznapjainkba. Gyere, látogass el hozzánk, és ismerd meg jobban intézményünket! A járvány miatt fennálló veszélyhelyzet ideje alatt sajnos nincs lehetőségünk Nyílt napot tartani, de erre a linkre kattintva megtekintheted iskolánk bemutatkozófilmjét.

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.