Érettségire felkészítő képzés

Esetleg megtörtént már Veled, hogy elestél egy jól fizető állástól, mert a jelentkezést érettségihez kötötték? Az érettségi megléte a mai magyar- és külföldi munkaerőpiacon alapkövetelmény, így elkerülhetetlen, hogy előbb vagy utóbb a munkáltató kéri azt. Ha most jelentkezel a képzésünkre, két év múlva a kezedben lehet a bizonyítvány, és soha többet nem fognak emiatt elutasítani. Szó szerint, kinyílik Számodra a világ. Jól hangzik, ugye? Szerezz érettségi bizonyítványt két év alatt! Jelentkezz államilag támogatott, érettségire felkészítő képzéseinkre, és két év múlva Neked is lehet már érettségid!

  • Az érettségire felkészítő képzéseinket állami támogatással indítjuk, így ez Neked tanulóként teljesen ingyenes.
  • Iskolarendszerű, nappali képzéseink tanulói természetesen jogosultak diákigazolványra és 20 éves korig családi pótlékra.
  • Az OKJ-s bizonyítvány birtokában Neked elegendő a négy kötelező tantárgyból (magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv) érettségizned (a vizsgán nincs választott tárgy).

Érettségire felkészítő képzéseinkre 17-25 év közötti diákokat várunk. 

Miért válaszd a Gourmand Középsikolát?

Szakavatott, elhivatott pedagógusaink, tanáraink elsődleges célja, hogy megismerjék diákjaik egyéni képességeit, kompetenciáit, erősségeit, és ezeket szem előtt tartva, partnerként támogassák őket a tanulásban. Ezt alátámasztja, hogy tanulóink évről évre, rendszeresen vesznek részt rangos tanulmányi versenyeken, és igen kitűnő eredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét. A modern technikai felszereltségnek köszönhetően diákjaink ideális környezetben tanulhatnak, hiszen minden szükséges eszköz helyben a rendelkezésünkre áll.

A Gourmand Iskola gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen van, így a szülőknek sem kell a parkolás miatt aggódniuk. Mindezek mellett, iskolánkat kellemes, barátságos, családias hangulat, illetve kimagasló közösségi összetartás jellemez, amelyet folyamatos programokkal, kirándulásokkal is erősítünk. Nyílt napjaink keretében Téged is szeretettel várunk, ha szívesen betekintenél a hétköznapjainkba. Gyere, látogass el hozzánk, és ismerd meg jobban intézményünket! A járvány miatt fennálló veszélyhelyzet ideje alatt sajnos nincs lehetőségünk Nyílt napot tartani, de erre a linkre kattintva megtekintheted iskolánk bemutatkozófilmjét.

Mire lesz szükséged a beiratkozáshoz?

Amikor eljössz hozzánk beiratkozni, ne felejtsd el magaddal hozni az OKJ-s szakmai bizonyítványod, és a személyes irataid.Ha esetleg maradt még kérdésed, amire a fentiekben nem adtunk választ, akkor ide kattintva keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén! Szeretettel várunk a Gourmand Gimnáziumban!

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.