Esti felnőttoktatás

Szeretnél a vendéglátóiparban dolgozni? Ingyenes OKJ-s felnőtt képzés 1 vagy 2 év alatt esti tagozaton is végezhető. A Gourmand Iskola szakács, cukrász, pincér OKJ-s képzésén a legmagasabb szakmai színvonalon sajátíthatod el a fenti szakmák egyikét. Légy te is a Gourmand Iskola csapatának tagja! 

Miért válaszd a Gourmand Iskolát?

Képzéseink színvonala 100%
Tanáraink szakmai felkészültsége 100%
Diákközösség, szellemi élet 100%
Iskolánk megközelíthetősége 100%
Modern, digitális eszközök 100%
Szabadidős programok 100%
Egyéni kompetenciák fejlesztése 100%
Munkaerőpiaci lehetőségek 100%

Gyakran ismételt kérdések

Képzéseinket akár 1 év alatt is elvégezheted, ha rendelkezel érettségi bizonyítvánnyal vagy felsőfokú végzettséget igazoló oklevéllel.

  • Az 1 éves képzés ütemezése: heti 3 munkanap (16:00-20:00)
  • A 2 éves képzés ütemezése: heti 2 munkanap (16:00-20:00)

Igen. Az esti felnőttképzést az állam finanszírozza, így Neked semmiben sem kerül.

Természetesen igen. A vizsgáért sem kell fizetned.

  • Előző bizonyítvány(ok)
  •  Személyi igazolvány
  •  A következő okmányok fénymásolata:
    • Személyi igazolvány
    • Lakcímkártya
    • TAJ kártya
1 éves képzések:Érettségi bizonyítvány vagy felsőfokú végzettséget igazoló bizonyítvány/oklevél
2 éves képzések:Befejezett 8. vagy 10. évfolyam (bizonyítvány)

Nem. Miután felvetted velünk a kapcsolatot, e-mailben elküldjük neked a beiratkozási lapot, melyet kitöltve, aláírva visszaküldhetsz nekünk.

Iskolánk címe: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Tömegközlekedéssel 2-es Metró végállomás – Őrs vezér tere HÉV Mátyásföld – repülőtér megállónál kell leszállni, és onnan 200 métert visszasétálni , vagy 276 E, 176 E, 44 buszokkal Jókai Mór rendőrség buszmegállóig, és át kell menni a Veres Péter út túloldalára a vasúti átjárón. Intézményünk előtt a parkolás ingyenes.

Miután az alábbi űrlapon leadod a jelentkezésedet, átirányítunk egy oldalra, ahol kitöltheted a nyilvántartásba vételi lapot. Ezt követően nyáron (várhatóan júniusban) eljössz hozzánk személyesen beiratkozni, ősszel pedig kezdetét veszi a képzés.

Biztosan szeretsz majd hozzánk járni, hiszen...

Szakavatott, elhivatott pedagógusaink, tanáraink elsődleges célja, hogy megismerjék diákjaik egyéni képességeit, kompetenciáit, erősségeit, és ezeket szem előtt tartva, partnerként támogassák őket a tanulásban. Ezt alátámasztja, hogy tanulóink évről évre, rendszeresen vesznek részt rangos tanulmányi versenyeken, és igen kitűnő eredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét. A modern technikai felszereltségnek köszönhetően diákjaink ideális környezetben tanulhatnak, hiszen minden szükséges eszköz helyben a rendelkezésünkre áll.

A Gourmand Iskola gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen van, így a szülőknek sem kell a parkolás miatt aggódniuk. Mindezek mellett, iskolánkat kellemes, barátságos, családias hangulat, illetve kimagasló közösségi összetartás jellemez, amelyet folyamatos programokkal, kirándulásokkal is erősítünk.

A képzések adatai

Szakács (FEOR szám: 5134)

  • Képzés: 

4

1013

23

05

Szakács

  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Szakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában (lásd bemeneti kompetencia)
  • Bemeneti kompetencia: a képzés megkezdhető a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet 3.számú mellékletében a Vendéglátás- turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje: Esti
  • Képzési forma: Felnőttoktatás
  • Betölthető munkakörök: étkezdei szakács, grill szakács, hajószakács, hidegkonyhai szakács, közétkeztetési szakács, melegkonyhai szakács, pizzakészítő szakács

Cukrász (FEOR szám: 5135)

  • Képzés

4

1013

23

01

Cukrász

  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Szakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában (lásd bemeneti kompetencia)
  • Bemeneti kompetencia: a képzés megkezdhető a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet 3.számú mellékletében a Vendéglátás- turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje: Esti
  • Képzési forma: Felnőttoktatás
  • Betölthető munkakörök: süteménykészítő, tortakészítő, fagylaltkészítő, marcipánfigura készítő, karamelldísz készítő, bonbonkészítő

Pincér (FEOR szám: 5132)

  • Képzés:

4

1013

23

04

Pincér – vendégtéri szakember

  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Szakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában (lásd bemeneti kompetencia)
  • Bemeneti kompetencia: a képzés megkezdhető a 9/2018. (VIII. 21.) ITM rendelet 3.számú mellékletében a Vendéglátás- turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje: Esti
  • Képzési forma: Felnőttoktatás
  • Betölthető munkakörök: pincér

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.