Gyerekprogramok

A Gourmand Kiskukta sütő-főző tanfolyamok, a nyári gyerektáborok, a gyerekzsúr programok a Gourmand Középiskola épületében működnek. Az iskola a XVI. kerület zöldövezetében, tömegközlekedéssel (HÉV, busz) könnyen megközelíthető helyen található. A Korszerűen felszerelt oktatókabinetjeinkben, a professzionálisan kialakított tankonyhánkban, cukrászműhelyünkben, felszolgáló egységünkben rendezzük a gyermekprogramjainkat, magasan képzett szakoktatóink, tanáraink irányításával.

A Kiskukta sütő-főző tanfolyamjainkra várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretik a konyhai sürgés-forgást, szeretnek sütni-főzni és érdekli Őket a gasztronómia, megvan bennük a kíváncsiság, hogy kipróbálják, megkóstolják, újjávarázsolják a tanulandó recepteket.

Nyári gyerektáboraink célja, hogy a gyerekek tartalmas és hasznos nyári időtöltését elősegítsük. Kreatív, konstruktív (sütő-főző) foglalkozások mellett sok játék, vetélkedő, sport program színesíti a foglalkozásokat, szakképzett pedagógusok oktatják, felügyelik a gyerekeket.

Gyerekzsúr programjainkkal hozzá kívánunk járulni az Ünnepelt öröméhez, hogy a Nagy Napra még évek múltán, felnőttként is mosolyogva, elégedetten és boldogan tudjon visszaemlékezni. Csapatépítő programjainkat ajánljuk munkahelyi közösségeknek, baráti társaságoknak egyaránt!