Gimnázium

Azoknak a diákoknak ajánljuk, akik…

  • Még nem döntötték el, hogy milyen hivatást válasszanak, illetve, hogy hol tanuljanak tovább.
  • Tervezik, hogy a gimnázium elvégzése után főiskolára, egyetemre mennek majd.
  • Stabil, biztos, értékes tudással kívánják megalapozni a későbbi tanulmányaikat a felsőoktatásban.

Belügyi rendészeti fakultáció

Iskolánk diákjai körében mindig is nagy népszerűség övezte a belügyi rendészeti fakultációt. Ezt a képzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság szakmai közreműködésével állítottuk össze, így diákjaink hiteles szakértők bevonásával sajátíthatják el a szükséges jogi ismereteket, rendőri hivatás alapjait, és a szakmai területek specifikumait. A fakultáció időtartama két év (hetente 2 óra), melyet a gimnáziumi évek alatt teljesítenek a tanulók. A belügyi rendészeti fakultációból diákjaink emelt- vagy középszintű érettségit tehetnek, a sikeres vizsga pedig többletpontot biztosít a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Miért válaszd a Gourmand Iskolát?

Szakavatott, elhivatott pedagógusaink, tanáraink elsődleges célja, hogy megismerjék diákjaik egyéni képességeit, kompetenciáit, erősségeit, és ezeket szem előtt tartva, partnerként támogassák őket a tanulásban. Ezt alátámasztja, hogy tanulóink évről évre, rendszeresen vesznek részt rangos tanulmányi versenyeken, és igen kitűnő eredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét. A modern technikai felszereltségnek köszönhetően diákjaink ideális környezetben tanulhatnak, hiszen minden szükséges eszköz helyben a rendelkezésünkre áll.

A Gourmand Iskola gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen van, így a szülőknek sem kell a parkolás miatt aggódniuk. Mindezek mellett, iskolánkat kimagasló közösségi összetartás jellemzi, amelyet folyamatos programokkal, kirándulásokkal is erősítünk. Nyílt napjaink keretében Téged is szeretettel várunk, ha szívesen betekintenél a hétköznapjainkba. Gyere, látogass el hozzánk, és ismerd meg jobban intézményünket! 

Mire lesz szükséged a beiratkozáshoz?

Ha szeretnéd nálunk folytatni a tanulmányaidat, akkor a központi írásbeli vizsga sikeres teljesítése után egy rövid felvételi beszélgetésen veszel részt. Végül, a beiratkozás alkalmával a 8. osztály elvégzését igazoló bizonyítványt fogjuk kérni Tőled. Ha esetleg maradt még kérdésed, amire a fentiekben nem adtunk választ, akkor ide kattintva keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén! Szeretettel várunk a Gourmand Gimnáziumban!

Jelentkezz most!

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.