Szakképzőiskola

Szakképzőiskolai képzéseink keretein belül, tanulóink először a 3 éves szakmai képzés során sajátíthatják el az új ismereteket. Ezekben az években, diákjaink kitanulják a pincér (vendégtéri szakember), a cukrász, vagy a szakács szakmát. A szakmai bizonyítvány megszerzése után lehetőség van részt venni a két éves érettségire való felkészítő képzésen is.

A Gourmand Középiskola azért jött létre, mert a vendéglátóiparban mindig is nagy szükség lesz jól képzett szakemberekre, olyanokra, akik magas szintű szakmai tudásukkal erősítik az adott étterem, vagy cukrászda színvonalát. Iskolánkban kiváló tanároktól, mesterektől, szakemberektől tanulhatod meg a szakács, a pincér (vendégtéri szakember) és a cukrász szakma minden fortélyát, és elmerülhetsz a gyakorlati képzésben mélységeiben is.

A szakképző iskolai képzés előnyei:

  • Az első évfolyamon ágazati alapismeretek oktatása folyik
  • Év végén ágazati alapvizsga
  • Ágazati alapösztöndíj: 16 000 Ft / hó
  • Az ágazati alapvizsga után történik a szakmaválasztás
  • 10. és a 11.évfolyam szakmai képzése duális keretek között zajlik
  • Az ösztöndíjat a szakképzési munkaszerződés esetén, munkabér váltja fel a 10. évfolyamtól.

Miért válaszd a Gourmand Középiskolát?

Szakavatott, elhivatott pedagógusaink, tanáraink elsődleges célja, hogy megismerjék diákjaik egyéni képességeit, kompetenciáit, erősségeit, és ezeket szem előtt tartva, partnerként támogassák őket a tanulásban. Ezt alátámasztja, hogy tanulóink évről évre, rendszeresen vesznek részt rangos tanulmányi versenyeken, és igen kitűnő eredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét. A modern technikai felszereltségnek köszönhetően diákjaink ideális környezetben tanulhatnak, hiszen minden szükséges eszköz helyben a rendelkezésünkre áll.

A Gourmand Iskola gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen van, így a szülőknek sem kell a parkolás miatt aggódniuk. Mindezek mellett, iskolánkat  kimagasló közösségi összetartás jellemzi, amelyet folyamatos programokkal, kirándulásokkal is erősítünk. Nyílt napjaink keretében Téged is szeretettel várunk, ha szívesen betekintenél a hétköznapjainkba. Gyere, látogass el hozzánk, és ismerd meg jobban intézményünket! A járvány miatt fennálló veszélyhelyzet ideje alatt sajnos nincs lehetőségünk Nyílt napot tartani, de erre a linkre kattintva megtekintheted iskolánk bemutatkozófilmjét.

Mire lesz szükséged a beiratkozáshoz?

Ha szeretnéd nálunk folytatni a tanulmányaidat, akkor a központi írásbeli vizsga sikeres teljesítése után egy rövid felvételi beszélgetésen veszel részt. Végül, a beiratkozás alkalmával a 8. osztály elvégzését igazoló bizonyítványt fogjuk kérni Tőled. Ha esetleg maradt még kérdésed, amire a fentiekben nem adtunk választ, akkor ide kattintva keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén! Szeretettel várunk a Gourmand Gimnáziumban!

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.