Szakképző iskola

Tagozatkód: 0009

Szakképző iskola-cukrász

Tagozatkód: 0010

Szakképző iskola- pincér-vendégtéri szakember

Tagozatkód: 0011

Szakképző iskola-szakács

A Gormand szakképző iskola 3+2 éves. Az első három évben diákjaink kitanulják a pincér, a cukrász, vagy a szakács szakmát. A további két évben pedig az érettségire való felkészülés zajlik. A szakképző iskola lényege, hogy mire leérettségiztél, egy piacképes szakma birtokában léphetsz ki a munkaerőpiacra. Ráadásul, a vendéglátóiparban folyamatosan keresnek jó szakembereket. 

A Gourmand Iskola azért jött létre, mert a vendéglátóiparban mindig is nagy szükség lesz jól képzett szakemberekre, olyanokra, akik magas szintű szakmai tudásukkal erősítik az adott étterem, vagy cukrászda színvonalát. A Gourmand szakképző iskolában kiváló tanároktól, mesterektől, szakemberektől tanulhatod meg a szakács, a pincér és a cukrász szakma minden fortélyát, és elmerülhetsz a gyakorlati képzésben mélységeiben is.

Miért válaszd a Gourmand Középiskolát?

Szakavatott, elhivatott pedagógusaink, tanáraink elsődleges célja, hogy megismerjék diákjaik egyéni képességeit, kompetenciáit, erősségeit, és ezeket szem előtt tartva, partnerként támogassák őket a tanulásban. Ezt alátámasztja, hogy tanulóink évről évre, rendszeresen vesznek részt rangos tanulmányi versenyeken, és igen kitűnő eredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét. A modern technikai felszereltségnek köszönhetően diákjaink ideális környezetben tanulhatnak, hiszen minden szükséges eszköz helyben a rendelkezésünkre áll.

A Gourmand Iskola gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen van, így a szülőknek sem kell a parkolás miatt aggódniuk. Mindezek mellett, iskolánkat kellemes, barátságos, családias hangulat, illetve kimagasló közösségi összetartás jellemez, amelyet folyamatos programokkal, kirándulásokkal is erősítünk. Nyílt napjaink keretében Téged is szeretettel várunk, ha szívesen betekintenél a hétköznapjainkba. Gyere, látogass el hozzánk, és ismerd meg jobban intézményünket! A járvány miatt fennálló veszélyhelyzet ideje alatt sajnos nincs lehetőségünk Nyílt napot tartani, de erre a linkre kattintva megtekintheted iskolánk bemutatkozófilmjét.

Mire lesz szükséged a beiratkozáshoz?

Ha szeretnéd nálunk folytatni a tanulmányaidat, akkor egy rövid felvételi beszélgetésen veszel részt. Végül, a beiratkozás alkalmával a 8. osztály elvégzését igazoló bizonyítványt és az egészségügyi alkalmassági igazolást fogjuk kérni Tőled. Ha esetleg maradt még kérdésed, amire a fentiekben nem adtunk választ, akkor ide kattintva keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén! Szeretettel várunk a Gourmand Gimnáziumban!

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.