Még nem tudod, hogy merre tovább? Így nyerj időt!

Még nem döntötted el, hogy gimnáziumban, technikumban vagy szakképző iskolában folytatnád a tanulmányaidat? Ne izgulj, van számodra egy remek tippünk, amivel nyerhetsz egy kis időt, miközben az oktatásból sem esel ki. Sőt, ez egy nagyon is hasznos döntés a későbbi karrieredet illetően. Jól hangzik, ugye? Máris sokkal nyugodtabbnak érzed magad… Ne töprengj, és ne idegeskedj tovább, jelentkezz a nyelvi előkészítő képzésre!

Miért ajánljuk a nyelvi előkészítőt?

Bizony nem minden 14 éves kamasz tudja, hogy mit akar kezdeni az életével, és ezzel nincs is semmi gond. Vannak, akikben ez az elhatározás később alakul ki. Mások pontosan tudják, hogy miből szeretnének majd megélni, és esetleg a külföldi munkavállalás is a terveik között szerepel. Többek közt nekik remek választás a nyelvi előkészítő évfolyam!

Mit tanulnak a nyelvi előkészítő képzésen?

Két idegennyelvet (angolt és németet), emelt óraszámban, azaz heti 18 órában. Emellett természetesen szinten tartó tárgyakat is, vagyis matematikát, magyart és informatikát. A nyelvi előkészítő lényege, hogy a diákok a 10. évfolyamon 2 középfokú nyelvvizsgát is tehetnek, ami jelentősen megkönnyíti számukra később az elhelyezkedést akár itthon, akár külföldön.

Mi lesz a nyelvi előkészítő után?

Amíg a nyelvi előkészítőre jársz, nyugodtan átgondolhatod, hogy mit is szeretnél csinálni utána. Iskolánkban van lehetőséged akár gimnáziumban, akár technikumban vagy szakképző iskolában folytatni a tanulmányaidat.

Tehát, nyertél egy csomó időt, és közben letettél két nyelvvizsgát – ez nagyszerűen hangzik, nem?

Ha érdekel ez a lehetőség, akkor kattints ide, és tekintsd meg a neked készült videót, amin bemutatjuk a képzési lehetőségeket. Ha pedig már döntöttél, akkor kattints ide, és add le előzetes jelentkezésed intézményünkbe.

Iskolánk fő profilja a vendéglátás, tehát különböző képzési formákban sajátíthatod el a szakács, a cukrász vagy a pincér mesterséget. Emellett azonban van négy évfolyamos gimnáziumunk is. Nézd meg a képzéseinket, ismerd meg a lehetőségeket, ha pedig bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Szeretettel várunk a Gourmand Középiskolában!

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.