Továbbra is vigyázz az egészségedre!

Alig vártuk már a nyarat! Hogy vége legyen a tanévnek, hogy a barátainkkal és a családunkkal legyünk, hogy utazhassunk, strandolhassunk, bulizhassunk. Azonban bármennyire is felszabadultnak érezzük magunkat, a koronavírus elleni védekezésről most sem feledkezhetünk meg!

Érezd jól magad, hiszen ha valami, akkor ez most jár neked. Egészen brutális éven vagy túl, és ezzel nem vagy egyedül. Tehát, ha végre van alkalmad és lehetőséged a szórakozásra és a pihenésre, akkor használd ki!

Azonban azt ne felejtsük el, hogy szám szerint három koronavírus-hullámon vagyunk túl, amit rémálmunkban sem szeretnénk viszontlátni, mégpedig ez elsősorban rajtunk múlik, és azon, hogy nyáron mennyire tudunk fegyelmezetten viselkedni.

Nagyszerű dolog, hogy ilyen sokan felvették a koronavírus elleni vakcinát, ennek köszönhetően ugyanis összehasonlíthatatlanul kisebb a veszély és a fenyegetettség, mint tavaly ilyenkor, vagy akár csak egy hónappal ezelőtt. Az oltásnak hála ismét felcsillant a remény egy normális, teljes életre, olyanra, amiről az elmúlt másfél évben csak ábrándoztunk.

De amellett, hogy be vagyunk oltva, nem feledkezhetünk meg az óvintézkedésekről sem. Ne feledd, hogy vannak, akik nem igényelhették az oltást (mondjuk egészségügyi állapotukból kifolyólag), így most a mi feladatunk, hogy vigyázzunk rájuk. Persze ezt nem kell túlgondolni, inkább csak oda kell figyelni a megfelelő távolság betartására és a higiéniára.

Nagyon fontos, hogy a komoly veszély elmúltával is tisztában legyünk a vírus veszélyeivel, a betegség jelentőségével. Az elmúlt másfél év megtanított bennünket többek közt arra, hogy milyen fontos az egészségünk, és hogy felelősséggel tartozunk egymásért.

Tekintsük ezt a nyarat vizsgaként! Ha jól felkészültünk a tananyagból, akkor van rá esélyünk, hogy elkerüljük a negyedik hullám beköszöntét. Ha pedig ezt mindannyian észben tartjuk, és odafigyelünk a védekezésre, akkor erre minden bizonnyal jó esélyünk van!

Tehát, érezd jól magad, szórakozz felszabadultan, de maradj körültekintő, megfontolt, óvatos, és figyelj a társaidra! Kellemes nyarat, jó pihenést és feledhetetlen élményeket kívánunk! Oh, és jó egészséget, hiszen az mindennél fontosabb!

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.