MÉG NEM KÉSŐ JELENTKEZNI

Mindjárt itt a szeptember- és ez a felismerés hidegzuhanyként ér téged? Júniusban még fesztelen voltál, és önfeledten örültél, hogy kirobbant a nyár és vége az iskolának? Júliusban már elkezdtél játszani a gondolattal, hogy lassan ideje lenne leadni a jelentkezésed valahova, de még úgy voltál vele, hogy ráér az…? És hirtelen… Szent egek! Augusztus van- te pedig még mindig nem jelentkeztél új iskolába?

Aggodalomra semmi ok, nem késtél le semmiről!

Sőt, valójában kiváló, INGYENES lehetőségek állnak a rendelkezdésedre, akár nappalin, akár estin szeretnél tanulni. Akkor is, ha szakmai bizonyítvány szerzése a cél, és akkor is, ha érettségiben gondolkozol!

Vár téged a Gourmand Iskola!

Kezdjük azzal, hogy MINDEN KÉPZÉSÜNK TELJESEN INGYENES. Neked nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy melyik képzés érdekel, és GYORSAN LEADNI RÁ A JELENTKEZÉSED (mielőtt tényleg kifutsz az időből).

Lássuk, milyen képzések közül választhatsz:

  • ÉRETTSÉGI (nappali- ha van rá időd és esti- ha mellette dolgozol, családozol vagy egyéb elfoglaltságok miatt nem tudsz napközben bejárni). MINDKETTŐ VÁLTOZAT INGYENES.

  • SZAKMA (szakács vagy cukrász. Mindkettő indul 1 és 2 éves változatban is, ami TÉNYLEG azt jelenti, hogy AKÁR 1 ÉV ALATT SZAKMÁT SZEREZHETSZ).

Eldöntötted, melyik érdekel? Szuper! Akkor nincs más dolgod, mint az alábbi gombra kattintva leadni a jelentkezésed!

Mi fog történni, miután leadtad a jelentkezésed hozzánk?

  • Hamarosan telefonon fogunk keresni téged, hogy megbeszéljük, mikor jössz hozzánk személyesen is beiratkozni. Elmondjuk majd, hogy mit kell magaddal hoznod a beiratkozásra (okmányok, igazolványok, stb.) A beiratkozás nem hosszú folyamat, pusztán néhány percet vesz igénybe.
  • Ezt követően pedig te teljesen fellélegezhetsz, hiszen pillanatok alatt megoldottad a tanulás problémáját. És tovább élvezheted az augusztust. Látod, hogy mennyire HIHETETLENÜL EGYSZERŰ?

Várunk téged sok-sok szeretettel, valódi sztár oktatókkal, jól felszerelt tantermekkel, modern eszközökkel, frissen felújított, csodálatos tankonyhával. Amit különben ezen a videón be is mutatunk neked. Csinos, tágas, modern, nemde? Hidd el, klassz dolog nálunk tanulni!

Jelentkezz most!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.