Nézd meg a tankonyhát és a cukrászatot – VIDEÓ

Akik követik a Gourmand Középiskolát a Facebookon, vagy időnként ellátogatnak a weboldalunkra, azok láthatták, hogy folyamatos videózásba kezdtünk. A múlt hónapban a tankonyháról, most, augusztusban pedig a cukrászatról készítettünk nektek egy-egy rövid videót, hogy lássátok, hol zajlanak a gyakorlati órák.

Mert ugye azt, hogy …

  • frissen felújított, kényelmes tankonyha,
  • modern géppark
  • kiváló eszközök
  • tágas tanműhely, stb…

NOS, EZT BÁRKI MONDHATJA.

Mármint, bármelyik iskola vagy egyéb intézmény. Ezek nagyon hangzatos szavak, de vajon mit takarnak pontosan? Ugye-ugye… Ezért úgy döntöttünk, hogy ahelyett, hogy a fenti frázisok hangoztatásával beállnánk ebbe a sorba, inkább megmutatjuk nektek, hogy a saját szemetekkel lássátok 🙂

Ebbe a bejegyzésbe most belinkeljük nektek ezt a két videót, hogy ne kelljen keresgélni.

Ez a videó az, ami a SZUPER MODERN TANKONYHÁNKRÓL készült júliusban:

  • Valóban tágas és kényelmes, hatalmas munkaasztallal, ami körül minden tanuló elfér, anélkül, hogy munka közben összeérne a könyökük vagy zavarnák egymást.
  • Valóban nemrég újítottuk fel az egészet, és tényleg olyan gépeket, berendezést és felszereléseket vásároltunk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a diákok örömmel jöjjenek le ide gyakorlatra.
  • Valóban szép, tiszta, kellemes környezet, ahol a tanulás és a munka tényleg öröm.

Ez a videó pedig a SZUPER MODERN CUKRÁSZMŰHELYT mutatja be. Ezt a felvételt konkrétan tegnap csináltuk nektek:

  • Valóban van itt minden a legapróbb kelléktől a legkomolyabb gépekig (sokkoló, fagyikészítő gép, hűtő-és fagyasztószekrények) ami nélkülözhetetlen a számotokra a tanulás során.
  • Valóban tartozik hozzá egy különálló raktár a nyersanyagoknak, amelyekkel dolgoztok, hogy a munkátok során ne kelljen semmit sem nélkülöznötök.
  • Valóban felhasználásra kerül, amit itt, ti magatok elkészítetek, hiszen az intézményhez tartozik egy SAJÁT CUKRÁSZDA, ahol a vendégek azokat a fagylaltokat és süteményeket fogyasztják el jóízűen, amit ti csináltok itt.

Szóval, ez a Gourmand Iskola nem viccel ám… 😉 Mi nem csak mondjuk, hogy itt ez van meg az van… Itt tényleg minden van, és minden NEKTEK és ÉRTETEK van. Nem véletlen, hogy ilyen sokan (évről évre egyre többen) választjátok ezt a sulit. Tehát, ha neked sem mindegy, hogy hol, milyen környezeten tanulsz, és milyen feltételek mellett, akkor ne habozz, jelentkezz most INGYENES NAPPALI VAGY ESTI KÉPZÉSEINKRE!

Tekintsd meg nappali/ esti, ingyenes képzéseinket!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.