Ajándékötletek Valentin napra

Ha inspirációt keresel, hogy mivel lepheted meg a párod, vagy milyen programokat tervezhettek erre a különleges napra, akkor mindenképp olvasd el blogunkat! Íme, néhány szuper tipp Valentin napra.

Ajándékötletek:

Napló kettőtökről

Fogj egy szép füzetet és írd tele a közös élményeitekkel (esetleg dátumokkal együtt, ha ez lehetséges) Rajzolj bátran, vagy ragaszd bele a közös fényképeket, hogy személyessé és igazán értékessé tedd az ajándékot.

DIY ékszer: Készíts egyedi karkötőt vagy nyakláncot. Válassz olyan színeket és anyagot, ami tükrözi a párod stílusát (lehet ez fém, bőr, gyöngy, vagy bármi, amiről tudod, hogy biztosan értékelné).

Videóüzenet: Készíts egy rövid videóüzenetet, amiben elmondod, hogy mennyire fontos neked. Ha van rá lehetőséged, akkor vágóképként használj közös fotókat vagy rövid videókat is.

Ajándék kuponok: Készíts kis kuponokat, amikre olyan szolgáltatásokat írsz, mint például “Egy romantikus séta a parkban” vagy “Egy esti film a te választásod szerint.”

Programötletek:

Romantikus piknik a lakásban: Rendezzetek egy romantikus pikniket a nappaliban. Terítsetek le szőnyeget, helyezzetek rá gyertyákat, és beszélgessetek, hallgassatok zenét vagy falatozzatok közösen. Az este végén ne felejtsetek el minden gyertyát eloltani.

Csillagles: Menjetek ki éjjel egy olyan helyre (teraszra, erkélyre például), ahonnan jól láthatóak a csillagok. Vigyetek magatokkal termoszban forró csokoládét vagy teát, ha pedig hullócsillagot láttok, akkor ne felejtsetek el kívánni valamit.

Közös főzés: Főzzetek együtt egy romantikus vacsorát. Válasszatok ki egy receptet, szerezzétek be a hozzávalókat, és együtt készítsetek valami finomat.

Kedves Szülők!

Előre is köszönjük, ha adójuk 1%-ával támogatják iskolánk fenntartóját, a GOURMAND Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakképzési Alapítványt.

Az Alapítvány adószáma: 18049828-1-41

Karaoke este: Rendezzetek egy kis karaoke estét otthon. Válasszatok kedvenc dalaitok közül, és énekeljétek el őket együtt.

Kreatív workshop: Vegyetek részt egy közös kreatív workshopon. Lehet ez bármilyen kézműves foglalkozás vagy más alkotó tevékenység (akár egy főzőkurzus is).

Séta a természetben: Menjetek ki együtt sétálni egy közeli parkba vagy erdőbe. A friss levegő és a természet közelsége segíteni fog, hogy csak egymásra koncentráljatok.

A Valentin Nap kiváló alkalom arra, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz, és kifejezzétek egymás iránt érzett szereteteteket. A fenti ajándékötletek és programok segítenek abban, hogy ezt a napot felejthetetlenné tegyétek a pároddal.

 

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4033585, +36-30-1952790

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.