Ingyenes tavaszi programlehetőségek

Ahogy a hideg téli hónapokat hátra hagyjuk, és a természet lassan életre kel, úgy köszöntjük az új évszakot, a tavaszt. A tavasz az újjászületés és megújulás ideje, amikor a természet virágba borul, a madarak dalolni kezdenek, és az emberek új energiával telve indulnak neki az életnek. Vegyük most számba, mi mindent hoz magával ez a gyönyörű évszak!

A tavaszi időjárás változásai

A hideg téli napok lassan átadják helyüket a melegebb, kellemesebb időnek. A napok hosszabbodnak, a napfény intenzitása nő és a hőmérséklet emelkedik. Azonban a tavaszi időjárás változékony is lehet, gyakoriak a záporok, az esőzések és a napsütéses időszakok váltakozása, így bármilyen kecsegtető is, még ne induljunk el otthonról dzseki vagy pulóver nélkül!

A természet ébredése

A fák lassan kihajtanak, a virágok kinyílnak, és a rétek zöldellni kezdenek. A madarak visszatérnek, és hangos dalukkal üdvözlik az új évszakot. A tavaszi ébredés látványa és hangulata mindenkit inspirál és jobb kedvre derít.

Kedves Szülők!

Előre is köszönjük, ha adójuk 1%-ával támogatják iskolánk fenntartóját, a GOURMAND Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakképzési Alapítványt.

Az Alapítvány adószáma: 18049828-1-41

Tavaszi tevékenységek

A tavasz érkezésekor új lehetőségek várnak ránk, amelyek segítenek kihasználni az évszak adta lehetőségeket és élvezni a friss levegőt:

  • Kirándulások a természetben: Fedezzük fel a környező erdőket, réteket és tavakat, élvezzük a tavasz szépségeit, és nézzük meg, hogyan kel életre a természet.
  • Kerékpározás vagy túrázás: Használjuk ki a kellemesebb időt, és mozogjunk a szabadban, élvezve a tavaszi tájat és a friss levegőt.
  • Piknik az udvaron vagy parkban: Hozzunk össze barátokat vagy a családot egy szabadtéri piknikre, élvezzük a napsütést és a jó társaságot.
  • Kertészkedés vagy veteményezés: Készítsük fel kertünket a kikeletre, és ültessünk virágokat, gyümölcsfákat, vagy vessünk zöldségmagokat.
  • Sportok a szabadban: Focizzunk, röpizzünk, görkorizzunk a barátokkal vagy családdal egy parkban.

A tavasz érkezése új lendületet és friss energiát hoz az életünkbe. Üdvözöljük az új évszakot nyitott szívvel és nyitott szemmel! Élvezzük minden pillanatát annak, ahogy a természet újra életre kel és a lehetőségek széles skálája felbukkan az előttünk.

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4033585, +36-30-1952790

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.