Visszatekintés az évre

Ahogy az iskolai év vége felé közeledünk, természetesnek érezzük, hogy visszatekintsünk az elmúlt hónapokra, megünnepeljük az elért eredményeket és terveket szőjünk a jövőt illetően.

Visszatekintés az elmúlt évre

Az elmúlt tanév minden bizonnyal tele volt emlékezetes pillanatokkal és kihívásokkal. Számos új dologgal találkoztunk, új barátokat szereztünk és megtapasztaltuk a tanulás izgalmát és kihívásait. Mindannyian számtalan órát töltöttünk az iskolapadban, megoldottunk feladatokat, készültünk dolgozatokra és tanultunk olyan dolgokat, amelyekre büszkék lehetünk.

Az év során megszerzett tapasztalatok és ismeretek segítettek minket abban, hogy fejlődjünk, és előre lépjünk az életünkben. Azok a nehézségek és kihívások, amelyekkel szembenéztünk, erősebbé tettek minket, és megtanítottak bennünket arra, hogyan kell kitartani és küzdeni az álmainkért.

Most, az év vége közeledtével, elérkezett az ideje annak, hogy összegzést készítsünk az elmúlt hónapokról és megtervezzük a jövőnket. Fontos, hogy megálljunk egy pillanatra, hogy megbecsüljük mindazt, amit elértünk, és felidézzük azokat a pillanatokat, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni. Ezek az emlékek és tapasztalatok segítenek minket abban, hogy erőt merítsünk a jövőbeli kihívásokhoz és céljaink eléréséhez.

Kitekintés a következő évre

A következő tanév további izgalmas lehetőségeket hozhat számunkra. Új tantárgyakat tanulhatunk, új emberekkel ismerkedhetünk meg, és új készségeket sajátíthatunk el. Fontos azonban, hogy terveket készítsünk arra vonatkozóan, hogy hogyan szeretnénk kihasználni ezeket az lehetőségeket, és hogyan érhetjük el céljainkat.

Legyen szó akár az akadémiai, személyes vagy szabadidős célokról, fontos, hogy megfogalmazzuk, hogy mit szeretnénk elérni a következő tanévben, és hogyan fogjuk ezt megvalósítani. A tervek és célok kitűzése segít abban, hogy fókuszáltak maradjunk és motiváltak legyünk az elkövetkező időszakban.

Kedves Szülők!

Előre is köszönjük, ha adójuk 1%-ával támogatják iskolánk fenntartóját, a GOURMAND Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakképzési Alapítványt.

Az Alapítvány adószáma: 18049828-1-41

Az iskolai év vége tehát ideális időpont arra, hogy összegzést készítsünk az elmúlt tanévről, megünnepeljük az elért eredményeket és terveket fogalmazzunk meg a jövőre. Emellett fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy minden egyes nap új lehetőséget jelent a fejlődésre és a változásra. Legyünk nyitottak és lelkesek a jövőbeli kihívásokkal szemben, és higgyünk abban, hogy képesek vagyunk elérni az álmainkat. De mielőtt ismét belevetjük magunkat a tanulásba, élvezzük ki a jól megérdemelt nyári vakációt.

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4033585, +36-30-1952790

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.