Könyvtippek nyárra

Ahogy a nyári szünet közeledik, mindannyian izgatottan várjuk azokat a pillanatokat, amikor végre elmerülhetünk egy jó könyvben, miközben pihenünk a napsütésben vagy egy fáradtságos nap után a teraszunkon. A könyvek varázslatos világa olyan lehetőséget kínál, amelyben kikapcsolódhatunk, szórakozhatunk és inspirálódhatunk. Ebben a blogban szeretnénk megosztani veletek néhány remek könyvtippet, hogy segítsünk kiválasztani a tökéletes nyári olvasmányt

“A szél neve” – Patrick Rothfuss: Ha fantasztikus kalandokra vágytok, ez a könyv garantáltan elvarázsol majd benneteket. Kvothe legendás története egy világba repít, ahol varázslat, kaland és szerelem vár rátok.

“Mielőtt megismertelek” – Jojo Moyes: Ez a megható és felemelő történet egy fiatal nőről szól, aki az élet minden nehézsége ellenére újra megtalálja a boldogságot. Ez egy olyan könyv, ami garantáltan mosolyt csal az arcotokra.

“Egy makulátlan elme örök ragyogása” – Daniel Keyes: Ez a regény egy érzékeny témát dolgoz fel: a mentális fogyatékossággal élő emberek mindennapjait. Charlie története garantáltan elgondolkodtat majd mindenkit az élet értelméről és az emberi kapcsolatok fontosságáról.

“Az Arany iránytű” – Philip Pullman: Egy izgalmas fantasy sorozat első része, amely egy olyan világba repít, ahol számos titok és kaland vár rád. A könyv tele van izgalommal, fordulatokkal és egyedi karakterekkel.

“Az éhezők viadala” – Suzanne Collins: Ha szereted a sci-fi-t és a thriller műfaját, akkor ez a könyv neked való. Egy elképesztően izgalmas és fordulatos történet a túlélésről, a hatalomról és az emberi akarat erejéről.

Kedves Szülők!

Előre is köszönjük, ha adójuk 1%-ával támogatják iskolánk fenntartóját, a GOURMAND Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakképzési Alapítványt.

Az Alapítvány adószáma: 18049828-1-41

Rendezzetek „könyv-kihívást”!

Az „könyv-kihívás” lehet egy olyan játékos lista, amelyben különböző kategóriákhoz rendeltek könyveket, például “Egy klasszikus regény”, “Egy könyv, amelynek címe egy színt tartalmaz” vagy “Egy könyv, amelyből film készült”. Ezek a kihívások segítenek változatosságot vinni az olvasási élménybe és új műfajokat, írókat felfedezni.

A nyári olvasmányok kiválasztása segít abban, hogy izgalmas és szórakoztató élményekben legyen részetek a vakáció alatt. Így garantáltan emlékezetes lesz az idei nyár, és számos új világot fedezhettek fel a könyvek lapjain keresztül. Arról nem is beszélve, hogy így egyetlen pillanatig sem fogtok unatkozni.

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4033585, +36-30-1952790

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.