Képzéseink

Szakácsaink a speciális igénycsoportok számára is megfelelő szakszerű, napi, időszaki étrendet, ételsort állítanak össze és készítenek el önállóan, maximálisan megfelelve a korszerű, egészségtudatos, betegségmegelőző, kímélő diéták feltételeinek. Pincéreink a vendégek elvárásai szerinti magas színvonalon tálalnak a fogyasztók számára. Leendő munkahelyükön a vendéglátóhely „arcaként” az ajánlott termék felszolgálását és kapcsolódó szolgáltatásokat magas szakmai nívón biztosítják, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. Cukrászaink a szakma kiváló ismerete mellett segítséget kapnak kreativitásuk fejlesztéséhez annak érdekében, hogy a világ bármely táján tudásuk legjavát nyújthassák.

Nappali, államilag finanszírozott képzéseink

Esti, államilag finanszírozott képzéseink

Képzéseink színvonala 100%
Tanáraink szakmai felkészültsége 100%
Diákközösség, szellemi élet 100%
Iskolánk megközelíthetőse 100%
Modern, digitális eszközök 100%
Tankonyhánk felszereltsége 100%
Szabadidős programok 100%
Egyéni kompetenciák fejlesztése 100%

Elérhetőségeink

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.