Nappali képzések

Szeretnél szakmát tanulni, vagy inkább gimnáziumba jelentkeznél? Fontos a számodra az idegennyelv tanulás, vagy esetleg a belügyi rendészeti fakultáció érdekel? A Gourmand Középiskolában páratlanul széles képzési palettával várunk Téged:

  • Nappali gimnázium
  • Nyelvi előkészítő képzés
  • Technikum
  • Szakképző iskola
  • Érettségire felkészítő képzés
  • Belügyi rendészeti fakultáció

Melyik képzés érdekel? Kattints!

Képzéseinkről röviden

Gimnázium

A gimnáziumi képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik még nem döntötték el, hogy milyen hivatást válasszanak, illetve, hogy hol tanuljanak tovább. Esetleg tervezik, hogy a gimnázium elvégzése után főiskolára, egyetemre mennek majd. Illetve stabil, biztos, értékes tudással kívánják megalapozni a későbbi tanulmányaikat a felsőoktatásban.

Szakképző iskola

A Gormand szakképző iskola 3+2 éves. Az első három évben diákjaink kitanulják a pincér, a cukrász, vagy a szakács szakmát. A további két évben pedig az érettségire való felkészülés zajlik. A szakképző iskola lényege, hogy mire leérettségiztél, egy piacképes szakma birtokában léphetsz ki a munkaerőpiacra. Ráadásul, a vendéglátóiparban folyamatosan keresnek jó szakembereket. 

Technikum

A technikumi képzés 5 éves, egyesíti a gimnázium és a szakmatanulás előnyeit. Az 5 év elvégzése után érettségi bizonyítványt és technikusi oklevelet kapnak a végzettek.  A magyar, matematika, történelem és az idegen nyelv tantárgyakból ugyanaz a tananyag tartalma, mint a gimnáziumban. 

Nyelvi előkészítő

Angol, vagy német nyelvtudás birtokában kinyílik előttünk a világ. Könnyebben boldogulunk a gimnáziumi évek alatt is, később pedig nagyobb eséllyel nyerünk felvételt a felsőoktatásba, és gyorsabban is találunk állást. Tehát, nem kérdés: az idegennyelv-ismeret elengedhetetlen.

Belügyi rendészeti fakultáció

Ezt a képzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság szakmai közreműködésével állítottuk össze, így diákjaink hiteles szakértők bevonásával sajátíthatják el a szükséges jogi ismereteket, rendőri hivatás alapjait, és a szakmai területek specifikumait. A fakultáció időtartama két év (hetente 2 óra), melyet a gimnáziumi évek alatt teljesítenek a tanulók.

Miért válaszd a Gourmand Iskolát?

Képzéseink színvonala 100%
Tanáraink szakmai felkészültsége 100%
Diákközösség, szellemi élet 100%
Iskolánk megközelíthetősége 100%
Modern, digitális eszközök 100%
Szabadidős programok 100%
Egyéni kompetenciák fejlesztése 100%
Munkaerőpiaci lehetőségek 100%

Gyakran ismételt kérdések

Igen. A képzést az állam finanszírozza, így Neked semmiben sem kerül.

Természetesen igen. A vizsgáért sem kell fizetned.

Iskolánk címe: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Tömegközlekedéssel 2-es Metró végállomás – Őrs vezér tere HÉV Mátyásföld – repülőtér megállónál kell leszállni, és onnan 200 métert visszasétálni , vagy 276 E, 176 E, 44 buszokkal Jókai Mór rendőrség buszmegállóig, és át kell menni a Veres Péter út túloldalára a vasúti átjárón. Intézményünk előtt a parkolás ingyenes.

Miután az alábbi űrlapon leadod a jelentkezésedet, e-mailben visszaigazolást küldünk Neked a sikeres jelentkezésről. 

Biztosan szeretsz majd hozzánk járni, hiszen...

Szakavatott, elhivatott pedagógusaink, tanáraink elsődleges célja, hogy megismerjék diákjaik egyéni képességeit, kompetenciáit, erősségeit, és ezeket szem előtt tartva, partnerként támogassák őket a tanulásban. Ezt alátámasztja, hogy tanulóink évről évre, rendszeresen vesznek részt rangos tanulmányi versenyeken, és igen kitűnő eredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét. A modern technikai felszereltségnek köszönhetően diákjaink ideális környezetben tanulhatnak, hiszen minden szükséges eszköz helyben a rendelkezésünkre áll.

A Gourmand Iskola gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen van, így a szülőknek sem kell a parkolás miatt aggódniuk. Mindezek mellett, iskolánkat kellemes, barátságos, családias hangulat, illetve kimagasló közösségi összetartás jellemez, amelyet folyamatos programokkal, kirándulásokkal is erősítünk.

Jelentkezz most!