10 dolog, amit meg kell tenned iskolakezdés előtt

Egy hónap maradt a nyárból- ez egy végtelenül szomorú kijelentés, azonban csupán a Te hozzáállásodon múlik, hogy búslakodsz, amiért közeleg a vége, vagy itt és most eldöntöd, hogy feledhetetlenné teszed az augusztust. Összegyűjtöttünk Neked 10 dolgot, amit muszáj megtenned a következő egy hónapban, hogy 2019 nyara örök élmény legyen.

  1. Ki a szabadba!

Napozz, túrázz, kirándulj, sétálj a Duna-parton, kempingezz a Velencei tó mellett, caplass fel a Citadellára, tegyél egy kört a Budai várban.

  1. Mozizz kültéren

A multiplex is poén, de sokkal üdítőbb és romantikusabb egy szabadtéri moziban tölteni az estét a csillagos ég alatt.

  1. Pancsolj élővízben

Remek dolog a strand, de teljesen más a hangulata az élővízi strandolásnak, amikor hínárok cirógatják a talpad, és még vízi bicajt is bérelhetsz!

  1. Nézd meg a naplementét

Csodálatos program a barátaiddal, vagy a pároddal közösen nézni, ahogy a Nap eltűnik a horizonton, és félhomályba borul a város.

  1. Egyél görögdinnyét

De csakis olyan önfeledten, akár egy kisgyerek! Vágd cikkekre és harapd, a késsel-villával étkezést hagyd meg másnak.

  1. Reggelizz a teraszon

Teraszon, erkélyen-vagy ahol kedved van, a lényeg, hogy szabadulj ki a lakásból, és hallgasd reggeli közben a madarak énekét.

  1. Görkorizz, biciklizz, rollerezz

Van a szekrényben egy pár görkorcsolyád, de már nem is emlékszel rá, hogy mikor volt utoljára a lábadon? Akkor nyomás ki a Margitszigetre, és suhanj szabadon!

  1. Kenuzz, kajakozz

Álljatok össze páran, és béreljetek kenut, vagy kajakot a Dunán. Semmihez sem fogható élményt nyújt, amikor együtt kell hajtanotok egy vízijárművet (és az minden erőfeszítésetek ellenére csak körbe-körbe forog a folyó közepén).

  1. Csúszdázz

Vízicsúszdára fel! Nem csak a gyerekek kedvenc szórakozása, sőt! A cső alakú csúszdákhoz azért bőven kell bátorság felnőttként is…

  1. Nézd meg a tűzijátékot

Búcsúztasd méltóképp az idei nyarat! Szervezzetek közös tűzijáték-nézést, és merüljetek el a fényárban úszó város csodás látványában!

Van esetleg, amivel kiegészítenéd a listát? Tedd meg bátran, írd át, húzz ki belőle, vagy tegyél hozzá! A lényeg, hogy feledhetetlenné varázsold az augusztust, mielőtt szeptembertől ismét indul a suli.

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.