Mit tehetsz, ha nem vettek fel?

Nemrég hozták nyilvánosságra az idei felvételi ponthatárokat, így most már minden jelentkező tisztában van vele, hogy úgy alakul-e a következő éve, ahogyan azt eltervezte. Érzed ebben a mondatban a lényeget? A következő éve, és nem az egész élete! Tehát, ha nem sikerült bejutnod arra az egyetemre, vagy főiskolára, ahova szerettél volna, akkor sem szabad elkeseredned!

Előtted az életed!

Tudom, hogy közhely, és biztosan sokszor hallottad már, de hidd el, van benne valami. Az egész életed előtted áll, és most, hogy nem vettek fel, csak egyetlen dolog van hátra: az újratervezés. Persze, tök jó lett volna (nyilván) bekerülni a felsőoktatásba, szinte már láttad magad a diplomaosztón 4-5 év múlva – de üsse kavics, vagy, ahogy a mondás tartja: Több is veszett Mohácsnál. Nem igaz? De igaz.

Kapd össze magad!

Ha egy ajtó becsukódik, kinyílik egy másik – és csak rajtad áll, hogy azon belépsz-e. Ahelyett, hogy sajnálod magad, és az összetört álmaid szilánkjai fölött keseregsz, gondold át, hogy mivel töltenéd szívesen a következő tanévet.

Jelentkezz OKJ-s képzésre!

Egy OKJ-s bizonyítványnak számtalan előnye van. Egyrészt lesz egy képesítésed, amivel később (bárhogyan is alakul az életed) el fogsz tudni helyezkedni. Másrészt az OKJ-s szakma pontot ér, ha később újra szeretnél felvételizni. Harmadrészt nem kell elmenned árufeltöltőnek, és nem öl majd meg az unalom otthon, amíg a barátaid tanulnak, vagy dolgoznak. Sőt! Egy OKJ-s suliban új barátokra is szert tehetsz.

Vendéglátós képzések

Államilag finanszírozott, szakács, cukrász, pincér képzéseink kiváló alternatívát jelenthetnek most Neked, ha érdekel a vendéglátás. Iskolánkban remek a hangulat, szuper a közösség, a tanulóink és a tanáraink pedig egyaránt jó fejek, biztosan könnyen beilleszkednél, és jól is éreznéd magad. Gondold át ezt a lehetőséget. Ne feledd, válaszút elé érkeztél, és a karrieredet illetően most újra kell tervezned a jövőd. Nézd meg a vendéglátós képzések részleteit, és ha szívesen dolgoznál a vendéglátásban, akkor add le a jelentkezésed még ma!

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.