5 életmentő applikáció

Bizonyára Te magad is az applikációk szerelmese vagy, hiszen már többször is tapasztaltad, hogy milyen mértékben könnyíti meg az életed a használatuk. Nyilván olyan alap-alkalmazásokat, mint a Facebook, az Instagram, vagy a BKK futár már réges régen letöltöttél a telefonodra, most azonban mutatunk Neked néhányat, amit még szinte biztosan nem ismersz- pedig egyik diákunk eszköztárából sem hiányozhatnak.

Allrecipes Dinner Spinner

Végre egy olyan alkalmazás, ami ötleteket ad, hogy mit főzzünk a hűtőben lévő hozzávalókból! Neked nincs más dolgod, mint beírni, hogy miből szeretnéd elkészíteni az ebédet, az alkalmazás pedig megmutatja a lehetőségeket. Sőt, külön szűrhetsz akár vegán ételekre is, ha pedig hiányzik valami hozzá, az app bevásárlólistát is készít Neked. Őrület, de még azt is kiírja, hogy mennyi idő alatt készül el az adott fogás, és a többi felhasználó véleményét is elolvashatod, mielőtt nekilátsz a főzésnek. Androidra innen, iPhone-ra pedig innen tölthetitek le.

World Lens

Zseniális fordítóalkalmazás, ami nyelvórán, de akár egy külföldi utazás során is hasznotokra válik. Nem szükséges pegépelnetek a fordítandó szöveget, elegendő csak odatartani elé a telefont, és máris megjelenik az adott szöveg az általatok választott nyelven. Az app használatához internet sem szükséges, így tényleg bárhol használhatjátok. Androidra innen, iPhone-ra pedig innen tölthetitek le.

Magyar História

Ebben az alkalmazásban Magyarország történelmének minden jelentős eseménye és az összes fontos történelmi személy megtalálható egészen a XX. századig. Androidra innen, iPhone-ra pedig innen tölthetitek le.

Helyesírás teszt

Unaloműzőnek is kiváló ez a helyesírás teszt-alkalmazás, amivel játszva fejleszthetitek a helyesírásotokat akár a buszra várva, vagy az út során is. Ezt az appot innen tudjátok letölteni.

Periódusos rendszer

Kémia órán nélkülözhetetlen, hogy a szemünk előtt legyen a periódusos rendszer. Ez az app mutatja az egyes elemek elektronszerkezetét és a különféle tulajdonságait is. Ide kattintva tölthetitek le androidos telefonra.

Kellemes böngészést, és jó tanulást kívánunk!

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.