5 kihagyhatatlan karácsonyi vásár

Ha advent, akkor adventi vásár! Látogassatok el akár barátokkal, akár szülőkkel, családdal, és adjátok át magatokat a karácsonyi hangulatnak! Akár vásárolni indultok, akár az élmény, a programok miatt mentek, egészen biztosan fantasztikus élményekkel lesztek gazdagabbak. Íme, 5 karácsonyi vásár, amit idén nem lehet kihagyni!

Vörösmarty tér

Idén is hamisítatlan karácsonyi hangulatba burkolózik a belváros szívében a Vörösmarty tér. Fantasztikus illatok (sült kolbász, forralt bor, különféle teakülönlegességek, kürtős kalács és puncs) töltik meg a teret, és sok-sok különleges kézműves standot is végigjárhatunk.

Városháza Park

A Városháza Parkban megrendezésre kerülő adventi vásár egyik fő nevezetessége a hatalmas, gyönyörű adventi koszorú mellett a gyerkőcök által díszített fenyőfa-kiállítás is. Az idelátogatók természetesen ehetnek, ihatnak, sőt, még a hatalmas hócsúszdát is kipróbálhatják!

Újpesti karácsonyi vásár

A metro végállomásától néhány perc sétára, Újpest-központban karácsonyi vásár várja az érdeklődőket! Az itt felállított színpadon ingyenes karácsonyi koncerteket is hallgathatunk, de természetesen vásárolni is bőven van lehetőségünk. A szervezők még jégpályáról is gondoskodtak,  tehát akár korcsolyázni is van lehetőségünk!

Karácsonyi vásár a Bazilikánál

Idén ötödik alkalommal rendeznek karácsonyi vásárt a fővárosban a Bazilikánál. Folyamatos családi programokkal; előadásokkal, fényfestéssel, játékokkal várják az ide látogatókat. Ha kedveled a street foodot, akkor mindenképpen ejtsd útba a Bazilikát!

Bécsi adventi vásár

A Bécsi Adventi Varázslat névre keresztelt vásár méltán az egyik leghíresebb, legnevezetesebb téli program! Akár egy napra is érdemes kilátogatni; de sokkal klasszabb, ha egy hosszú hétvégét is van lehetőségünk eltölteni Bécsben az adventi időszak alatt. Összesen 17 adventi vásárnak ad otthont az osztrák főváros, és kereken 873 standnál válogathatunk kézműves, vagy modern ajándékok közül; illetve kóstolhatunk teát, kávét, forralt bort, puncsot, sült kolbászt és más finomságokat.

Ha eddig még nem sikerült karácsonyi hangulatba kerülnöd (és ezt nem is a bevásárló központokban felállított műfenyőtől, a csicsás girlandoktól, valamint az unásig játszott Last Christmas című slágertől várnád), akkor húzd fel a legmelegebb bakancsod, öltsd magadra a téli kabátod, és irány valamelyik karácsonyi vásár!

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.