Tehát, a zserbó eredetét valóban rejtély övezi, bár annyi bizonyos, hogy nem telhet el karácsony nélküle. Ha esetleg a közelgő ünnepek alkalmából zserbó-sütésre adod a fejed, akkor ne felejtsd el az ökölszabályt: ne spórolj a töltelékkel! Az omlós tésztalapok közé bátran tegyél bőven baracklekvárt és darált diót, a zserbó esetében szinte lehetetlen túllőni a célon! A tetejére pedig szintén sok-sok csokimáz kerüljön, hiszen ez amellett, hogy isteni ízt az a süteménynek, le is zárja azt, így az ízek kellemesen össze tudnak érni alatta.
Ha eddig nem tervezted a karácsonyi zserbó sütést, akkor bízunk benne, hogy bejegyzésünknek köszönhetően mégis elgondolkozol rajta. Ha pedig végül elkészíted, akkor kívánjuk, hogy hatalmas sikert arass vele a vendégek körében! Kérdés esetén bátran fordulj bizalommal hozzánk! Ha pedig igazán profi zserbót szeretnél sütni, iratkozz be államilag támogatott cukrász képzésünkre!