5 tipp unalom ellen

Egész héten a hétvégét vártad, most, hogy eljött viszont megöl az unalom? Jobbra-balra hányódsz a lakásban, egyik fotelből dőlsz a másikba, közben pörgeted a Facebookot, meg az Instát, de már egyik sem köt le igazán? Nem tudod, mit kezdj a szabad óráiddal, nincs ötleted, hogy mivel foglald el magad? Akkor olvass tovább, ugyanis összegyűjtöttük Neked az 5 legjobb unaloműző tippet!

Olvass

Csináld egy bögre forró teát, vagy kakaót, fogj egy könyvet (lehet e-book is), és vonulj el vele. Lehet ez kalandregény, verses kötet, vagy akár életrajzi könyv, bármi, ami érdekel. Add át magad az olvasás semmihez sem fogható élményének, és meglátod, milyen gyorsan pörögnek majd az órák, ha igazán belemerülsz egy jó könyvbe!

Sétálj

Persze, még mit nem?! Ahhoz ki kell mászni az ágyból, fel kell öltözni, kint amúgy is hideg van, biztos fáznék, és különben is: hova menjek? Ha ehhez hasonló kifogások jutottak eszedbe, akkor itt az idő felülkerekedni rajtuk. Bújj bele a legmelegebb kabátodba, húzz bakancsot a lábadra, és indulás! Nem kell, hogy legyen célod, sétálj csak a séta öröméért! Szippants nagyokat a friss téli levegőből, pihentesd a tekinteted a cinkéken, vagy merülj el a saját gondolataidban. Meglátod, remekül érzed majd magad!

Süss vagy főzz

Itt az ideje keresni egy igazán extrém receptet, amit még sosem próbáltál! Szaladj le a boltba a hozzávalókért, aztán irány a konyha! Dobd be magad, és varázsold el főzőtudományoddal a családod, vagy a barátaid!

Rajzolj

Teljesen mindegy, hogy tehetségesnek érzed magad, vagy sem, a végeredményt úgysem kell senkinek megmutatnod (hacsak nem szeretnéd). A rajzolás pihentet, kikapcsol és fejleszti a kreativitásod is.

Csinálj rendet

Igen, ez első ránézésre valóban nem tűnik valami felemelő programnak, pedig sok-sok jó dolog kisülhet ám belőle. Egyrészt, ha kipakolod a szekrényed, vagy a fiókod, akkor egy rakás olyan holmira bukkanhatsz, amit már mindenhol kerestél, sőt, néhány elfeledett emlék is előkerülhet. Másrészt, ha káosz helyett rend és tisztaság uralkodik majd a szobádban, akkor biztosan jobban is fogod érezni magad.

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.