Mindenmentes sajttorta shake

Mutatunk neked egy 2 perc alatt elkészíthető, hűsítő, nyári finomságot, amit egészen biztosan imádni fogsz! Ráadásul, akár a legszigorúbb ketogén diétába is beillesztheted, sőt, ha épp fogyókúrázol, akkor sem kell kétszer meggondolnod, hogy megkóstolod-e, hiszen alig tartalmaz kalóriát. Cserébe viszont a gyümölcstartalma miatt nagyon sok benne a vitamin, és az íze is nagyon különleges! Következzék az idei nyár sztárja, a cukor-, glutén- és tojásmentes, gyümölcsös sajttorta shake, amivel bármilyen társaságban garantáltan hatalmas sikert fogsz aratni! Csupán néhány hozzávalóra lesz szükséged, és turmixgépre, amibe mindent bedobálsz, és egy percen belül már fogyaszthatod is!

Hozzávalók:

  • 2 dl cukormentes mandulatej, kókusztej, vagy light szójaital (amelyiket jobban kedveled)
  • 50 gramm krémsajt (ha szeretnél, ebből is választhatsz zsírszegény verziót)
  • 65 gramm fagyasztott gyümölcs (nagyon finom eperből, málnából, vagy vegyes bogyós gyümölcsökből, de a poszt alján adunk még pár tippet)
  • 1 tk vaníliaaroma (ha vaníliás cukorral akarod csinálni, akkor azért számolj vele, hogy az durván megnyomja a kalóriaértéket)
  • 2 evőkanál tejszín
  • édesítőszer ízlés szerint (a legjobb a xilit vagy az eritrit)

Ha mindez megvan, akkor tegyél be mindent egy turmixgépbe, és hadd szóljon! Biztos ismered Te is ezeket a dunsztosüveg-szerű dizájnpoharakat (hatalmas divat most, szinte bárhol lehet kapni), ebben kifejezetten jól mutat a gyümölcsös sajttorta shake!

Ha esetleg a családodat, vagy a vendégeidet lepnéd meg vele, akkor többféle gyümölccsel is kísérletezhetsz, így mindegyik pohárba kicsit eltérő színű frissítő ital kerül. Feldobhatod még néhány színes műanyag jégkockával, vagy tehetsz a pohár szélére lime- illetve citromkarikát is! Ha gondolod, persze egyéb gyümölcsökkel is kipróbálhatod! Remek választás például az ananász, vagy a banán is. A bátrabbak persze akár sárgabarackkal, vagy szilvával is megkóstolhatják!

Ez az ital nem csupán kellemesen frissít, de laktat is, ezért csak semleges ízű, esetleg sós aprósüteményt, falatkákat, vagy olajos magvakat, kis szendvicseket ajánlunk mellé. Próbáld ki, és írd meg nekünk, hogy hogy sikerült!

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.