Neked mi a szuperképességed?

Erre a kérdésre egyetlen rossz válasz van: semmi. Ezen kívül bármilyen megfejtést elfogadunk.

Gondolkodtál már azon, hogy miben különbözöl a társaidtól, mi az erősséged, miben vagy a legjobb? Melyik tulajdonságodat szereted a legjobban, mire vagy a legbüszkébb? Mi az, amit kiemelnél? Nem is sejted talán, hogy mennyire fontos, hogy tudj válaszolni erre a kérdésre! Mert hiszed vagy nem, ez az önismeret és az önbecsülés alappillére. Ha eddig még nem töprengtél el ezen, akkor olvasd el bejegyzésünket, hiszen sokat segíthet megtalálni a választ.

A különös tehetséggel megáldott egyének persze visszakézből rávágják, például, hogy tök jól zongorázom, vagy én vagyok a legjobb úszó a kerületben. A legtöbb embernek viszont ezen komolyan el kell gondolkodnia. Ne ijedj meg, ha nem tudsz azonnal válaszolni a kérdésre, akár végezhetsz egy mini kutatást is családi vagy baráti körben, hogy meglegyen a megfejtés.

Bátran állj oda a szüleid elé, és tedd fel a kérdést, hogy szerintük miben vagy különleges. Nyugodtan kérdezd meg a legjobb barátnődtől, barátodtól, hogy miért szeret téged. Meglátod majd, milyen kedves, szeretetteljes és izgalmas válaszokat kapsz!

Lehetséges például, hogy sosem gondoltad, hogy milyen empatikus ember vagy, a barátaidnak mégis az lesz az első gondolata, hogy mindig megérted őket, és remek tanácsokat adsz, ha a segítségedet kérik. Vagy esetleg azt fogják válaszolni, hogy rád mindig, mindenben számíthatnak, te mindig felvidítod őket, vagy képes vagy teljesen új szemszögből megvilágítani a problémáikat.

Édesanyád, vagy édesapád lehet, hogy megemlíti, hogy hatalmas segítséget jelent nekik, hogy rád bízhatják a kistestvéredet, vagy a éppen bevásárlást. Ezek szerint akkor te megbízható vagy, felelősségteljes és segítőkész.

A mini felmérés végére egészen új oldalaidat fogod megismerni, és biztosan sokkal magabiztosabb leszel, mint előtte! Ezeket a visszajelzéseket pedig építsd be az énképedbe, és mindig emlékeztesd rá magad, így építheted az önbizalmad.

Szuperképessége mindannyiunknak van, és mindannyiunknak más, de pont ettől ilyen szép és érdekes ez a világ!

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.