TOP 3 karácsonyi film

Van, aki kedveli a karácsonyi filmeket, és van, aki még nem látott jó karácsonyi filmet. Pedig nem minden karácsonyi mozi elviselhetetlenül giccses ám! Vannak köztük igazán kedvesek, bájosak, tanulságosak és humorosak is! Ha idén nem a Grincset vagy a Reszkessetek betörőket akarod századszorra is megnézni, akkor olvasd el a mi hármas listánkat. Következzenek a személyes kedvenceink!

1. Igazából szerelem

(Megjelenés éve: 2003, időtartam: 129 perc)

Valódi sztárparádé és örök klasszikus! Telis tele humorral, szeretettel, fordulattal. A több szálon futó történet minden egyes mozzanata nagyon szerethető. Olyan színészóriásokkal találkozhatunk benne, mint Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Keira Knightley, Rowan Atkinson vagy Alan Rickman.

Ahogy a cím is sejteti, a film fő témája a szerelem, illetve az érzelmek sokfélesége, sokszínűsége, a hozzá kapcsolódó boldogság és csalódás, minden helyzetben és bármilyen életkorban. Ha még nem láttad, akkor ne is olvass tovább; nézd meg azonnal!

2. Káosz karácsonyra

(Megjelenés éve: 2015, időtartam: 105 perc)

Nem túl életszerű, de annál viccesebb film sok-sok abszurd helyzettel, poénnal, vidámsággal, nevetéssel. Diane Keaton mellett megjelenik a filmben John Goodman és a Doktor House sorozatból ismert Tizenhármas; Olivia Wilde is.

Az alapsztori szerint egy idősödő házaspár igazi, hamisítatlan családi karácsonyt tervez, azonban az ünnep alkalmából hazalátogató felnőtt gyerekekkel együtt beköszönt a teljes káosz…

3. Holiday

(Megjelenés éve: 2006, időtartam: 138 perc)

Ha meglátod a neveket, biztos kedved támad megnézni a filmet: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black. Két összetört szívű, magányos nő, akik az interneten találkoznak, és csevegni kezdenek. Miután megosztják egymással a gondjaikat, úgy döntenek, hogy egy rövid vakáció erejéig lakást cserélnek. Izgalmasan hangzik, ugye? Hát, még milyen izgalmak várnak rájuk egymás otthonában!

Természetesen a szuper karácsonyi filmek listáját szinte a végtelenségig lehetne folytatni. Nektek melyik karácsonyi film a kedvencetek? Segítsetek bővíteni a fenti felsorolást, osszátok meg velünk kommentben! Adjunk tippeket egymásnak a karácsonyi mozizáshoz!

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.