Fogy a tárhely a telefonodon?

Szeretsz fotózni, sokat szelfizel és vészesen fogy a tárhely a telefonodon? Ha nem szeretnél plusz tárhelyet vásárolni, akkor itt az ideje, hogy rendet tegyél, és esetleg törölj pár képet és alkalmazást, amit már nem használsz. Ehhez szedtünk neked össze néhány igen hasznos tanácsot, tippet.

Nézd át az appokat

Vannak esetleg olyan applikációk, amiket letöltöttél, de mégsem használtad őket soha? Kalóriaszámláló alkalmazás vagy játékok a macskádnak, stb…? Itt az ideje, hogy most egy gombnyomással megszabadulj ezektől. Minek foglalják tovább az értékes tárhelyet, ha egyszer feleslegesek? Ráadásul, ha később mégis hiányoznának, akkor legfeljebb újra letöltöd őket.

Rendszerezd a fotóidat

A digitális fotózás korában sokszor megesik, hogy egy adott helyzetben akár 10-15 képet is készítünk, gondolva, hogy később majd kiválasztjuk közülük a legjobbat. A felesleges fotókat azonban később elfelejtjük törölni, így azok továbbra is ott maradnak a készüléken. Rengeteg helyet szabadíthatsz fel azzal, ha rászánod az időt, és kikukázod a duplikált képeket a telefonodon. Ráadásul, a rendrakást nem is kell manuálisan elvégezned, hiszen szuper, ingyenesen letölthető fotórendszerező appok is a rendelkezésedre állnak.

És nem is kell minden fotódat az eszközön tárolni, felmásolhatod a számítógépedre, laptopodra vagy felküldheted a felhőbe (így bármikor, bárhonnan eléred őket, mégsem a telefonodon sorakoznak).

A mobilunk az egyik legfontosabb eszköz, gyakorlatilag hozzánk nőtt. Ezen keresztül tartjuk a kapcsolatot a szeretteinkkel, olvasunk híreket, keresgélünk, rendelünk, játszunk, vásárolunk. Gyakorlatilag folyamatosan a kezünkben, a zsebünkben van, és szinte tényleg alig van olyan probléma, amit valamilyen formában ne ezen keresztül oldanánk meg. Az okostelefon tehát a digitális életterünk „háza”, és ebben a házban pont olyan fontos rendet tartanunk, mint a hálószobánkban vagy az íróasztalunkon. Meglátod, mennyivel jobban fogod érezni magad, ha rászánod magad erre a rendrakásra, arról nem is beszélve, hogy mennyi plusz tárhelyet nyersz vele (ami sokkal takarékosabb, mintha állandóan bővítened kellene, hogy tudd tárolni az egyre szaporodó, felesleges fotókat, appokat, egyéb cuccokat)…

Érdekel a vendéglátás?

Tekintsd meg képzéseinket, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy ide kattintva add le a jelentkezésed akár most!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.