Kötelező nyári kiegészítők

Ezt a blogot elsősorban inspirációnak szánjuk azok számára, akik nyáron is stílusosan és csinosan akarnak öltözni. A meleg hónapokban ugyanis hajlamosak vagyunk csak felkapni egy shortot meg egy pólót és uccu – mondván, hogy minden plusz ruhadarab melegít vagy felesleges. Pedig van ám pár apróság, ami nélkülözhetetlen a nyári outfithez. Lássuk, melyek ezek!

Napszemüveg

Amellett, hogy egy jól megválasztott napszemüveg az egész öltözéked feldobja, hasznos is, hiszen megóvja a szemed az UV sugárzástól. Ma már rengeteg különböző fazonú szemüveg közül választhatsz, és akár online is rendelhetsz, de ez utóbbi esetben próbálj biztosra menni. Ha a képen a szemüveget viselő modeell arcformája hasonlít a tiédhez, akkor jók az esélyeid, hog hozzá hasnlóan neked is jól áll majd a választott darab.

Kendő

A fejedre kötött kendő (akárcsak egy nyári kalap) szintén megóv a nap forró sugaraitól, de kötheted a copfodba is, vagy akár a táskád pántjára is csomózhatod. A nagyobb méretű kendő a strandon is jó szolgálatot tesz. 

Színes ékszerek

Nyáron mindig kedvünk támad egy kicsit kísérletezni. Vannak olyan ékszereid, amit nem akartál felvenni a suliba? Nagyszerű, akkor itt az ideje, hogy ezeket magadra öltsd! Akár színes körömlakkot is választhatsz hozzájuk. Színekkel kísérletezni nyáron ér!

Övtáska

Évközben nem praktikus, hiszen az ember nem tudja beletenni a könyveket, füzeteket, íróeszközöket. Nyáron azonban, amikor elegendő magunkkal vinnünk egy lakáskulcsot meg a telefont, kiváló szolgálatot tesz az övtáska. Ráadásul nem húzza a karod, a vállad, nem kell kézben hurcolászni, így sokkal szabadabban is mozoghatsz. Plusz ugye kisebb eséllyel feleljed mondjuk egy kávézó teraszán, ha hirtelen beugrik, hogy rögtön indul a buszod.

Kényelmes szandál

Kellemes, meleg időben teljesen felesleges a zárt cipő (ráadásul abban nem is szellőzik a lábunk). Egy szandál sokkal praktikusabb, és könnyebben le is dobhatjuk, ha mondjuk kedvünk támad a fűben sétálni. Válassz olyat, ami illik a stílusodhoz, de a kényelemről se feledkezz meg!

Tekintsd meg nappali/ esti, ingyenes képzéseinket!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.