Nyári bakancslista

 

Ha nyár, akkor pihenés, láblógatás, buli, család és barátok! Ebben a bejegyzésünkben összegyűjtöttünk nektek néhány olyan programot, ami egyszerűen nem maradhat ki. Olvasd el és gyűjts inspirációt, ha pedig van kedved hozzá akkor egészítsd ki a listánkat kommentben a saját terveiddel.

Piknik a szabadban

Nem feltétlenül kell egésznapos fárasztó kirándulásra gondolnod; az is tökéletes, ha néhányan kimentek a Margit szigetre, és a fűben ülve lángosoztok, fagyiztok, vagy elfogyasztjátok az otthonról hozott szendvicseket és csokit. Nézzétek a felhőket, keressetek bennük formákat, gyönyörködjetek a szivárványban (ha éppen eső után mentek), kutassatok a fűben négylevelű lóhere után.

Nézzétek meg az augusztusi csillaghullást

A hagyomány szerint ha valaki hullócsillagot lát, annak teljesül egy kívánsága. Persze ettől függetlenül is csodaszép látvány a hullócsillag, és nagyon romantikus nyáresti program kiülni a szabadba, és az eget kémlelni.

Ültess el egy magot

Egy mag vagy egy palánta elültetése jó érzéseket kelt az emberben, hiszen úgy érzi, hogy tett valamit a Föld védelme érdekében. Arról nem is beszélve, hogy mekkora öröm látni, ahogy később ebből a magocskából növény sarjad.

Éjszakai fürdőzés

Hatalmas élmény a barátokkal este, a holdfényben strandolni. Ilyenkor az ember mindig kicsit merészebb, kicsit hangosabb, harsányabb. menjetek, és érezzétek nagyon jól magatokat, de legyetek körültekintőek, és vigyázzatok magatokra, hiszen éjjel nagyobb a baleset veszélye!

Próbálj ki egy új süteményt

Keress egy klassz receptet a neten, és lepd meg valami finomsággal a barátaidat vagy a családod! Akkor jársz a legjobban, ha valami gyümölcsös süteményt választasz, amihez vitamindús, zamatos idénygyümölcsöket használhatsz.

Játszóterezz

Mindannyiunkban ott lakik egy kisgyerek, aki rajong a hintáért és egyéb játékokért. Látogassatok el egy kevésbé forgalmas játszótérre, ahol nem zavarjátok a kicsiket, és engedjétek szabadjára a bennetek élő kisgyereket!

Vonatozz

Ha Budapesten laksz, akkor biztosan nem közlekedsz vonattal, pedig tényleg tök jó élmény, ahogyan száguld az ember alatt. Válasszatok úticélként egy olyan várost, ahol még nem jártatok, és turistáskodjatok egy kicsit.

Tekintsd meg nappali/ esti, ingyenes képzéseinket!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.