2022 őszi trendek

Melyek azok a darabok, amelyekkel idén ősszel biztosan nem nyúlsz mellé? Lássuk, hogy mi hódít az átmeneti évszakban! Előre eláruljuk, hogy nem kell bonyolult dolgokra gondolni, sőt! A most legdivatosabb cuccok közül egészen biztosan lapul néhány a te szekrényedben is. Úgyhogy, elő velük gyorsan!

Fehér atléta

Igen, arra a pántos, egyszínű trikóra gondolunk, amit most viselhetsz farmer szoknyával, nadrággal, ékszerekkel vagy anélkül – egy biztos: hogy nagyon trendi leszel benne. Ha van bő szabású csipőnadrágod (alias boyfriend fazon), akkor elsősorban azt ajánljuk hozzá. Ne félj, ezzel nem nyúlsz mellé, ugyanis ezen a vonalon mozog most a Prada vagy a Givenchy is.

Bomberdzseki

Pont jó ősszel az átlétához, hogy ne fagyj meg. Lehet ez amolyan derékig vagy csípőig érő fazon, fényes vagy matt, elegáns vagy sportos egyaránt. Válassz olyat, ami az alkatodhoz a leginkább illik, és amiben igazán jól érzed magad.

Kötött cuccok

Biztosan neked is lapul a szekrényedben néhány olyan pulcsi, amit a nagymamád kötött annak idején. Most itt az idő, hogy elővedd ezeket.

Bőr és műbőr

Ezen belül pedig gyakorlatilag bármi: szoknya, ruha, dzseki, öv és egyéb kiegészítők egyaránt tarolnak idén ősszel. Ezekben a darabokban ráadásul az is jó, hogy meglehetősen sok évig lehet őket hordani, ha az ember jó minőségűt vásárol és megőrzi az alkatát. Ami a színeket illeti, most nem nyúlhatsz mellé. Lehet fekete, fehér, beige vagy valamilyen élénkebb árnyalat, a bőr cuccokban biztosan nem fogsz csalódni.

Leopárdminta

Csak igazán bevállalósaknak! A leopárd nagyon merész, ezért tényleg csak akkor ajánljuk, ha jól érzed magad benne. Ez a minta nagyon figyelemfelkeltő, és nem mindenki szereti, ha az összes tekintet rá szegeződik, ezért bánj vele körültekintően. Fekete-fehér vagy akár beige változatban is hódít mind a mindennapi ruházatban, mind pedig az alkalmi öltözékek között.

Persze a legfontosabb, hogy kialakítsd a saját stílusod, és olyan darabokat válogass, amelyekben igazán jól érzed magad. Az aktuális trendekre pedig célszerű inkább inspirációként mint irányként tekinteni.

Tekintsd meg nappali/ esti, ingyenes képzéseinket!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.