SzakMÁzz 2022

Ezeket a fotókat ma készítettük nektek a SzakMÁzz kiállításon. Aki tiszteletét tette a Gourmand Középiskola standjánál, különféle ételkülönlegességek közül választhatott. A csokoládés és fahéjas palacsinta mellett volt pirított zöldségekkel töltött palacsinta és Podmaniczky Krisztina olimpiai- és világbajnok cukrászunknak köszönhetően a diákok különféle mintákat is kérhettek a fondantra.

Kriki live videón

Kriki (Podmaniczky Krisztina) az ide látogatók legnagyobb örömére megmutatta, hogyan lehet festékszóróval marcipánt festeni, Bede Róbert (a TV paprikából is ismert sztárséfünk) látványos show-val készült, Oriskó Kati és Peszleg Petra tanárnők pedig lelkesen adtak tájékoztatást mindenkinek, akinek bármilyen kérdése felmerült. Mindeközben több élő videó is született a Facebook oldalunkra.

Gourmand-Életérzés

Mondjátok, hogy elfogult vagyok, de messze a Gourmand Középiskola standja volt a legizgalmasabb hely a SzakMÁzz rendezvényen. Folyamatos nyüzsgés övezte, kanyargó sorok a pult előtt. (Hiszen ki ne szeretett volna palacsintát reggelire, és ki ne akarná látni élőben Bede Róbertet sütni-főzni?) Egyáltalán: ki ne akarna akár csak egy napra is a GourmandSuli-Életérzés tanúja lenni, ha az ennyire feldobja az embert?

Az előkészületek

Nos, tudjátok, mi is nagyon élveztük. Reggel 5-kor találkoztunk a Suli előtt, onnan indultunk együtt a rendezvényre, hogy mire megjönnek a látogatók, addigra teljes fényében tündököljön a Gourmand-stand. Megérkeztünk, bepakoltunk, mindent elhelyeztünk, elrendeztünk (eszközök, dekoráció), és ahogy a rendezvény reggel 9 órakor megnyitotta kapuit, már özönlöttek is hozzánk a lelkes és kíváncsi (illetve, nyilván éhes) kisdiákok. Kedvesek, tisztelettudóak, türelmesek, érdeklődőek. Szépen beálltak a sorba a reggeli palacsintáért, örültek a marcipánnak, részt vettek a közös buliban, elfogadták a szórólapot, örömmel regisztráltak a Nyílt napra.

Apropó, Nyílt nap! Fent vannak ám a dátumok az oldalon, megkezdődött a regisztráció! Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen a suli hangulata (nem csak egy-egy rendezvényen, hanem „élesben”), akkor mindenképp gyertek el! Megígérem, nem fogtok csalódni! Ismét találkozhattok személyesen sztároktatóinkkal, kérdezhettek tőlük, beszélgethettek velük, körbejárhatjátok az intézményt, és ismét a Gourmand-Élmény részesei lehettek. Egyelőre csak egy-egy napra, de később, majd diákunkként, akár évekre. Szeretettel várunk benneteket!

Tekintsd meg nappali/ esti, ingyenes képzéseinket!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4035504, +36-1-4033585

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.