A vacsoránkat a Restaurante Kütral- étteremben fogyasztottuk Ronda városában. A hely a hús ételeiről lett felkapott. Olyan kivételes nyersanyagokat használnak mint a Wagyu, az argentin borjúhús vagy az Black Angus. A helyet minimalista design, nyers ipari tónusok, textúrák és csiszolt bútorvezetés jellemzi.
Az étterem központi helyszíne a grillsütő, ahol a húsételeket készítik.
16-án Gibraltárba mentünk. A hegyre felvonóval mentünk fel, a levezető utat gyalogosan tettük meg, és közben megnéztük a látványosságokat.
17-én Észak Afrikába mentünk át hajóval, Ceuta városba, itt megnéztük Marokkó határát és mirador isabel II. kilátót.
Vacsorára visszatértünk Spanyolországba és a La Bulla Gastrobar-ban vacsoráztunk.
18-án teljes menetfelszerelésben indultunk el a szállásról, ebédre a Mijas kis faluban voltunk és itt egy csokoládé készítésben vehettünk részt. Az itt készült csokoládékat elhozhattuk és a Mayan Monkey Mijas cég elkészítette a dobozokat a saját nyomdagépükkel amire a Gourmand iskola logóját nyomtatták meglepetésnek.