4 eszköz, ami nem hiányozhat a konyhádból

Ebben a bejegyzésben 4 olyan konyhai eszközt és kiegészítőt gyűjtöttünk össze nektek, ami – bár senki listáján sem szerepel, ha vásárolni indul – a mindennapok során mégis nélkülözhetetlen a konyhában.

Kukta

Anyáink és nagyanyáink kimondottan kedvelték a kuktát, mára valahogy mégis sikerült kimennie a divatból. Pedig kuktában főzni gyors és kényelmes. A kuktában nyugodtan magára hagyhatjuk a hozzávalókat, és amíg szép csendesen megfő a vacsora, addig bedobhatunk egy mosást vagy felporszívózhatunk a lakásban.

Tálaló szettek

Vannak, akik a csipszet, vannak, akik a csokoládét, és vannak, akik az olajos magvakat részesítik előnyben, de az tény, hogy egy fárasztó nap után mindenki szeret olvasás vagy tévézés közben nassolni. Mégpedig ez a nassolás sokkal hangulatosabb és kellemesebb, ha nem a zacskóból esszük a csipszet! Szerezz be egy klassz tálalószettet, és add meg a módját az esti nassolásnak!

Szép poharak

A vendégeket illik megkínálni valamivel, akár mi hívtuk meg őket, akár váratlanul érkeznek. Mégpedig, ilyenkor elég kellemetlen vizes pohárból itatni velük a teát vagy a bort. Gondoskodj róla, hogy legyen a szekrényben néhány szép, alkalmi pohár, amit bármikor előkaphatsz, ha valaki betoppan hozzád. Érdemes beszerezned egy szett vörös- és fehérboros poharat, esetleg pár söröskorsót, néhány szép bögrét, kávéscsészét és talán egy garnitúra pezsgős poharat is, ha azt szeretnéd, hogy ne érhessenmeglepetés.

Konyhai rendszerezők és tárolók

Bármekkora káoszban rendet teremthetünk egy-két jól megválasztott konyhai rekesszel, dobozzal és tárolóval. Ezeket tarthatod a konyhapulton, de akár a szekrényben is. Ügyelj rá, hogy jól válaszd meg a méretüket és a formájukat, mert ha túl kicsit veszel, akkor nem fogod tudni arra használni, amire szeretted volna, ha túl nagyot, akkor meg kihasználatlanul áll majd, és feleslegesen foglalja a helyet. Lehet több részes, több darabos tárolószetteket is kapni, amelyek elemeit akár egymásba is teheted, ha éppen nincs rájuk szükséged, így kis helyen is elférnek. A legtöbb lakberendezési áruházban hatalmas termékpalettával várják a vásárlókat.

Tekintsd meg nappali/ esti, ingyenes képzéseinket!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4033585, +36-30-1952790

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.