4 trükk, amivel feldobhatod a szobádat

Szeretnéd kicsit feldobni a szobád vagy a lakásod? Nyugi, nem kell feltétlenül százezreket elköltened valamelyik lakberendezési áruházban! Pusztán át kell gondolnod a lehetőségeidet, és egy kis kreativitást vinni a lakberendezésbe. Ehhez adunk most neked egy kis segítséget: eláruljuk, hogy mitől lesz igazán trendi az otthonod!

Ebben az évben még mindig a minimalista dizájn a menő, de ez nem is baj, hiszen legalább van okunk minden kacatot és feleslegessé vált holmit száműzni az otthonunkból. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a legféltettebb emléktárgyaidtól is meg kellene szabadulnod, csak találj nekik megfelelő helyet, mondjuk egy külön polcon ahelyett, hogy a lakás minden sarkába csempészel valamit.

Praktikum és kényelem

A trendi szobában, lakásban minden a kényelmünket szolgálja, mindennek van helye, és minden ott van, ahol lennie kell. Nincs rumli, nincs káosz. Nem kell minden tárgyat az élére állítva tárolni, mint egy Ikea katalógusban, de azért a rendre igenis oda kell figyelni.

Az idei tavasz-nyár színei

Beige, világoszöld, földszínek, vagyis minden, ami pasztell, világos és természetes! Lehet ez díszpárna, függöny vagy éppen szőnyeg –  a lényeg, hogy melegséget árasszon. Idén elköszönünk a harsány színektől és a kirívó kontrasztoktól; jöhetnek a sárgás, barnás árnyalatok.

Napfény, napfény, napfény

Ha függönyt vásárolsz, akkor próbálj olyat választani, ami sok fényt beenged, hogy ne sötétítsd el a helyiséget (így a villanyszámlád is alacsonyabb lesz). Nagyon szép, modern, átlátszó függönyök kaphatóak, amik megakadályozzák, hogy a szomszéd belásson, de átengedik a napfényt.

Ha már világítás…

Válassz energiatakarékos izzót, lehetőség szerint meleg fényűt. Nagy divat a színváltós ledvilágítás is, aminek az árnyalatát egy kis távirányíthatóval tudod kiválasztani, így minden nap az aktuális hangulatodnak megfelelő színt vihetsz a szobába. Ezeket a kis ledfüzéreket teheted az ablakkeretre, a tükör köré vagy az ágytámlára is, és minden nap kedved szerint válogathatsz a piros, a rózsaszín, a ciklámen, a zöld és a kék árnyalati közül. Kedves, hangulatos, modern és fiatalos!

Tekintsd meg nappali/ esti, ingyenes képzéseinket!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4033585, +36-30-1952790

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.