Az idei nyár slágere: a körömnyomda

Te is folyton a Pinterestet pörgeted, hogy inspirációt gyűjts, milyenre is fesd a körmöd? A Pinterest telis tele van jobbnál jobb ötletekkel, kreatív megoldásokkal, nem csak a körömdekoráció, hanem akár frizura, lakberendezés témájában is, így sokan választjuk, ha tanácstalanok vagyunk, vagy ötletekre van szükségünk. Most azonban eláruljuk neked az idei nyár legütősebb körömtrendjét. Ne lepődj meg, valójában nincs úja  nap alatt, a divat mindig ismétli önmagát, és most sincs ez másként. Idén nyáron visszatér ugyanis a 2000-es évek slágere, a körömnyomda.

Miért szeretjük a körömnyomdát?

Egyrészt azért, mert nem kell profinak lenni ahhoz, hogy szép eredményeket érjünk el vele. Ha ugyanis nem úgy sikerül, ahogyan szerettük volna, akkor egyszerűen csak letöröljük, lemossuk, és máris újra próbálkozhatunk. Egyetlen dologra érdemes azonban figyelni, ha nyomdázunk: mindig tiszta, száraz felületen használjuk (nedves körmön ugyanis nem fog megmaradni).

Hol kapsz körömnyomdát?

Körömnyomdát gyakorlatilag bármelyik drogériában vásárolhatsz, de természetesen akár online is rendelhetsz, hiszen hatalmas a kínálat: különféle szimbólumok, állatkák, növények, nonfiguratív motívumok egyaránt a rendelkezésedre állnak, ha nyomdáznál a körmödre.

Ráadásul, a körömnyomda nem olyan, mint a körömmatrica, hogy egyszer felragasztod, aztán viszont látásra. A nyomdát egyszer kell megvásárolni, és ha megfelelően tisztítod, tárolod, akkor akár évekig is tudod majd használni.

Szükség van hozzá valamilyen spéci lakkra?

Szerencsére nincs, a körömnyomda a hagyományos és a gél lakkon egyaránt használható. Nyomdázás után viszont érdemes egy átlátszó réteggel lefedned, hogy tartósabb legyen. A körömnyomdához sem extra kellék, sem pedig kézügyesség nem kell, és az a jó benne, hogy szinte szó szerint bármilyen mintát elkészíthetsz egyetlen mozdulattal, ráadásul, ezeket akár kombinálhatod, és a színeket is váltogathatod.

Ráadásul a különféle lemezek használatával igazán változatossá is teheted a mintát, így attól sem kell tartanod, hogy egysíkú lesz a dizájn. Ha pedig úgy döntesz, hogy mégsem szeretnél otthon nekiállni manikűrözni, akkor bátran érdeklődj a körmösödnél, ugyanis biztos van egy halom különböző körömnyomdája.

Tekintsd meg nappali/ esti, ingyenes képzéseinket!

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Telefon: +36-1-4033585, +36-30-1952790

E-mail: info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.