Csokoládés-mandulás sütemények
Ezek a csokoládés-mandulás sütemények isteni finomak. Az alábbi hozzávalókból készülnek:
- 1 csésze vaj
- 1 csésze cukor
- 2 tojás
- 2 tk vaníliakivonat
- 2,5 csésze liszt
- 1 tk szódabikarbóna
- ½ tk só
- 1 csésze darált mandula
- 2 csésze apróra vágott csokoládé
- Keverd össze a vajat és a cukrot egy tálban, majd add hozzá a tojásokat és a vaníliakivonatot.
- Külön tálban keverd össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sót.
- Lassan add hozzá a száraz hozzávalókat a nedves keverékhez.
- A tésztába forgasd be a darált mandulát és a csokoládé darabokat.
- Kanalazz tésztadarabokat egy sütőlapra, majd süsd őket 180 fokon 10-12 percig.
Ezek a sütemények nem csak finomak, de gyönyörűek is, és garantáltan örömet szereznek mindenkinek, akit megajándékozol velük. Készítsd el őket karácsonyra, és oszd meg az ünnepi hangulatot a barátaiddal és a családoddal!